Nieuws

BINNENKORT HET BOEK OVER PUPPY’S

Puppy opvoeden volgens de Leidy-methode
EERSTE HONDENBOEK

De Leidy-methode, hoe zit dat nou? Hoe kan een hond van wild naar rustig gaan? Door deze vragen ben ik een boek gaan schrijven.

Zo kwam vorig jaar mijn eerste boek in verbinding met je hond uit, met als doel mensen uit te leggen hoe de Leidy-methode is ontstaan, wat erbij komt kijken, hoe jezelf de verandering kunt zijn, de Leidy-methode zelf kunt uitvoeren en zelfbewust kunt worden.

Het boek heeft al een derde druk gehad en is iets wat dagelijks in huis wordt gehaald door hondeneigenaren. Het is niet een heel dik boek, maar ook dat is een weerspiegeling van wie ik ben. Ik lees zelf het liefst alleen informatieve boeken die tot de kern komen, niet al te dik zijn en goed weg te lezen zijn. Dat is dit boek.

Vandaag had ik de cover fotoshoot van mijn tweede boek, die speciaal voor puppyhondeneigenaren is geschreven. In de vier jaar dat ik hondeneigenaren coach volgens de Leidy-methode heb ik zo ontzettend goed gezien wat er gebeurd als hondeneigenaren uit verbinding raken met zichzelf en specifiek puppy. Het opvoeden van een puppy is een hele klus.

ONMACHT VAN HONDENEIGENAREN TIJDENS HET OPVOEDEN

De kopzorgen, het verdriet en de stress die het met zich meebrengt tijdens het opvoeden van een puppy kan groot zijn. Ik wil voorkomen dat nog onwetende hondeneigenaren in hun onmacht terecht komen, maar ervoor zorgen dat ze zich veel beter voorbereiden, zodat als ze de pup al wel in huis hebben weten hoe ermee te resoneren. Weg met alle onmacht en hallo innerlijke kracht! We zoeken vrijwel altijd het probleem buiten onszelf. Anderen zijn schuldig, willen niet luisteren en werken niet mee. Nee! Dat is wat wij ervan maken. Neem de regie van liefde, rust en continuïteit en zie maar eens wat je ervoor terugkrijgt.


Want waarom kan de relatie met je puppy zo uit de hand lopen? Maar het allerbelangrijkste hoe voorkom je dit en ga je ervoor zorgen dat je vanaf de start al een eenheid kunt worden? Dit ga je onder andere in het nieuwe boek lezen.

COVERFOTOSHOOT

Het was een hele leuke en geslaagde fotoshoot. Zo leuk om volgers, die mij al jaren volgen, te hebben ontmoet en gecoachte weer te zien. Het is dan extra leuk de groei te zien die ze hebben gemaakt na mijn komst. Super tof dat ik naar aanleiding van mijn oproep zoveel reacties heb gekregen en daardoor een leuke samenstelling heb kunnen maken. Iedereen moest er bijtijds uit, er zijn en iedereen werkte zo goed mee. Allemaal geduldige hondeneigenaren. Mijn dank is groot! Ik ga nog niets delen van de shoot zelf, want dat wil ik natuurlijk pas in de vlog laten zien. Die zal getoond worden als het boek af is!

Wil je al wel met jezelf en hond aan de slag? Het boek in verbinding met je hond zal je al aardig opweg helpen! Krijg je een puppy? Dan gaat het opvoeden binnenkort beginnen. Binnen nu en twee maanden is het boek in zijn totaal klaar. Dit boek komt dan als geroepen.

Geef een reactie