Werkt Leidy met alle soorten hondenrassen?

 • Ik coach de eigenaar achter de hond, dus het ras maakt helemaal niks uit

Voor wie is een balanssessie geschikt?

 • Mijn sessies zijn geschikt voor hondeneigenaren die uitvallende, trekkende en territoriale honden hebben. Als je bereid bent om hard aan jezelf te werken, dan kom ik je daar met liefde bij helpen

Hoe vaak komt Leidy?

 • Na een balanssessie van 90 of 120 minuten kom ik na drie wkeen weer. Dit is de nieuwe samenstelling voor de balanssessies geworden. De Klant zet na die drie weken dan nogmaals alle puntjes op de i. Naderhand heeft de Klant genoeg kennis in huis, zodat ze daar zelf mee verder kunnen

Mag een balanssessie ook met een slipketting of een ander externe hulpmiddel?

 • Nee, dat mag zeker niet. Alle externe hulpmiddelen worden vaak gebruikt vanuit onmacht en je gaat bij mij toch echt leren dat jezelf de beste hulpmiddel bent.
  Iedereen werkt uitsluitend alleen met een halsband en riem

Ik zit in een rolstoel. Is Leidy haar methode dan ook voor mij geschikt?

 • Ja, mijn methode gaat om mentale kracht en niet op fysieke kracht. Alleen deelname aan een groepsconsult zal niet volstaan, omdat de locaties hier niet altijd naar zijn en de ervaring mij heeft geleerd dat met een rolstoel een intensieve één op één aanpak doeltreffender is

Vanaf welke leeftijd is een balanssessie geschikt voor een hond?

 • De sessie is geschikt voor puppy’s vanaf 3 maanden. Het is intensief en met 3 maanden heb je een goed beeld van je pup met zijn karakter en raseigenschappen

Wat is het verschil met de lessen op een hondenschool en een privé balanssessie aan huis?

 • Bij een hondenschool kom je vaak om je hond vaardigheden aan te leren. Zoals; zit, blijf, af, wacht e.d. Ik focus me niet op het gedrag van de hond, maar op het gedrag van de eigenaar. Een hond spiegelt je en als je niet begrijpt waarom je hond zich zo gedraagt, zal een snoepje dat je gebruikt om je hond te belonen niet helpen. Ik leer mijn Klanten dus de juiste vaardigheden om zonder externe middelen een goede relatie te krijgen

Is het zeker dat Leidy haar methodiek helpt bij mijn hond en is dit blijvend?

 • Mijn methodiek leidt tot een inspanningsverbintenis. De Klant is er van bewust dat de resultaten afhankelijk zijn van eigen inzet, training en ontwikkeling.
  Tijdens het consult krijgt de Klant alle benodigde vaardigheden mee, die ervoor zorgen dat ze in verbinding komt met zijn hond. Het is aan de Klant om na het consult hard te blijven werken en consequent te blijven om een goed resultaat zoveel mogelijk te garanderen. Als je eenmaal zelfbewust bent vallen de negatieve gedragingen van je hond weg

Mijn buren hebben ook een disbalans met hun hond, mogen we het consult samen doen?

 • Nee, ik focus me enkel op 1 gezin

Wat zijn de tarieven?

Is het verplicht om gefilmd te worden tijdens een privé balanssessie?

 • Nee, er wordt alleen gefilmd als de Klant daar toestemming voor geeft. Een balanssessie video is een extraatje. Zo kan de Klant zichzelf terugzien en nagenieten van een leerzaam proces

Waar is Leidy gevestigd?

 • Ik woon in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) en kom voor de privé balanssessies altijd bij de Klant aan huis en ben werkzaam door heel Benelux heen en daarbuiten.