Ik coach de eigenaar achter de hond, dus het ras maakt helemaal niks uit

Mijn sessies zijn geschikt voor hondeneigenaren die uitvallende, trekkende en territoriale honden hebben. Daarnaast zul je open moeten staan voor de confrontatie en een kritische blik durven werpen op je eigen doen en laten.

Je hebt de keuze tussen een eenmalige sessie of het volledige privé balanssessie traject van twee sessies en drie weken tussentijdse nazorg (tussen de eerste en tweede sessie) en begeleiding op afstand. 

Nee, dat mag zeker niet. Alle externe hulpmiddelen worden vaak gebruikt vanuit onmacht en je gaat bij mij toch echt leren dat jezelf de beste hulpmiddel bent. Iedereen werkt uitsluitend alleen met een halsband en riem

Ja, mijn methode gaat om mentale kracht en niet op fysieke kracht. Alleen deelname aan een groepsconsult zal niet volstaan, omdat de locaties hier niet altijd naar zijn en de ervaring mij heeft geleerd dat met een rolstoel een intensieve één op één aanpak doeltreffender is

De sessie is geschikt voor puppy’s vanaf 3 maanden. Het is intensief en met 3 maanden heb je een goed beeld van je pup met zijn karakter en raseigenschappen. Wil je het nog beter aanpakken? Deel dan mee aan de exclusieve puppycursus op hondenschool de bewustwording.

Om hier goed antwoord op te kunnen geven zul je eerst voor jezelf helder moet hebben wat je behoefte is? Middels deze video leg ik je de verschillende diensten uit.

Mijn methodiek leidt tot een inspanningsverbintenis. De Klant is er van bewust dat de resultaten afhankelijk zijn van eigen inzet, training en ontwikkeling. Tijdens het consult krijgt de Klant alle benodigde vaardigheden mee, die ervoor zorgen dat ze in verbinding komt met zijn hond. Het is aan de Klant om na het consult hard te blijven werken en consequent te blijven om een goed resultaat zoveel mogelijk te garanderen. Als je eenmaal zelfbewust bent vallen de negatieve gedragingen van je hond weg

Nee, ik focus me enkel op 1 gezin en geef dus geen combinatie sessies.

De investeringsbedragen kun je via deze pagina inzien.

Nee, er wordt alleen gefilmd als de Klant daar toestemming voor geeft. Een balanssessie video is een extraatje. Zo kan de Klant zichzelf terugzien en nagenieten van een leerzaam proces. Daarnaast inspireren ze tal van andere hongeneigenaren

Ik woon in Apeldoorn (Gelderland) en om meer over mijn werkgebied te weten lees dan deze link. .

Nee, ik heb geen tijd om deze begeleiding te geven. 

Voor de hondeneigenaren die tijdens of midden in het volledige privé balanssessie traject zitten bestaat er de mogelijkheid om losse privé sessies af te nemen. In overleg wordt dan besproken hoe dit ingevuld gaat worden. 

Nee, er is niemand officieel opgeleid door mij om de Leidy-methode toe te passen. Ik heb geen collega’s die dit in praktijk toepassen. Ik ben de enige die de Leidy-methode toepast.