In verbinding met je hond

Ik heb een missie en dat is zoveel mogelijk hondeneigenaren zelfbewust maken. Hiermee voorkom je bijtincidenten, herplaatsingen, gespannen wandelingen, problemen in huis en dat hondeneigenaren vanuit onmacht gaan handelen. Honden zullen hierdoor beter begrepen gaan worden, waardoor hondeneigenaren weer op het juiste spoor met hun hond terug komen. Dominante handelingen zorgen voor frustraties en drijft een wig tussen de eigenaar en hond. Het kan namelijk heel anders.

Inmiddels heb ik twee boeken geschreven die je geven wat je nodig hebt om weer in verbinding te komen met jezelf en de hond of je goed voor te bereiden op de komst van specifiek een puppy.

Het boek ‘In verbinding met je hond‘ is het boek wat je nodig hebt om meer in verbinding met jezelf en je hond te komen, maar ook om de Leidy-methode beter te begrijpen en toe te passen. Het is dan wel niet het dikste boek, maar de kwaliteit van een boek zit ‘m in de inhoud en niet in de omvang. De inhoud berust op ervaringen die ik in de afgelopen jaren tijdens de honderden balanssessies heb opgedaan en op de persoonlijke levenservaringen met o.a. mijn honden. Ik wil op deze manier mensen al op weg helpen.

Het boek geeft vele inzichten over hoe het brein bij iemand met een disbalans werkt en wat je eraan kunt doen, om te voorkomen dat dit de overhand neemt in de relatie met je hond of met mensen in je eigen leven.

Zolang je in strijd bent met jezelf, zal je dit ook met je hond blijven. Het is daarom belangrijk om te weten wat je eigen doen en laten teweeg brengt bij je hond en daarop te kunnen anticiperen. Dit boek helpt je daarbij.

* Per verpakking kunnen 2 boeken verzonden worden. Indien je er meer besteld gelden er meer verzendkosten. Stuur dan gerust een mailtje.

HELP een puppy!

Ga je een puppy verwelkomen in je leven en wil je leren om deze bewust op te voeden? Wil je vaardigheden die verder gaan dan je hond de basiscommando’s aan te leren, dan is het boek HELP een puppy! aan te raden. Ik neem je ook hier op afstand bij de hand en zorg dat je een bewust fundament kunt gaan neerleggen. Een disbalans voorkomen is nog altijd beter dan deze te moeten herstellen.

Ik wil met dit boek 2 groepen bereiken. Dat is de groep die nog een puppy in huis gaat verwelkomen en de groep die al een puppy heeft, maar die helaas al strijd met hun puppy ervaren. Daarnaast zal ik in dit boek de gedachte ‘Leuk een puppy en alles wordt mooi’ even wat minder romantisch maken, want daar gaat het al mis. Nu ben ik geen type die zich focust op het negatieve, maar ik wil voorkomen dat hondeneigenaren een puppy alleen op emotionele basis in huis halen. Daarnaast zal ik veel stof en kennis delen om ervoor te zorgen dat je weer op het rechte pad met je puppy kunt komen.

Onthoud goed: Een mens begint met een leeg ‘verstand’ en het hoofd wordt door ervaringen en indrukken gevuld. Je doet uiteindelijk kennis op door ervaringen en zelfreflectie. Het is de basis voor groei en iets wat geheel centraal staat binnen de Leidy-methode.

* Per verpakking kunnen 2 boeken verzonden worden. Indien je er meer besteld gelden er meer verzendkosten. Stuur dan gerust een mailtje.