Nieuws

NIEUW IN DE WEBSHOP: GIFTBOXEN

Luxe giftbox - Life coach Leidy lijn
LIFE COACH LEIDY LIJN

De Life coach Lijn breidt zich aardig uit, want naast de vernieuwde Life coach Leidy honden halsbanden en riemen en de Giftcard kun je nu ook een grote of kleine giftbox toevoegen. In de grote giftbox kunnen een halsband en een riem in en in de kleine alleen een riem of halsband. Deze giftboxen kun je gebruiken als een opbergdoos, zodat je halsbanden en riemen altijd netjes bewaard kunnen worden of als je het aan iemand cadeau wil geven.

Het zijn luxe matte magneetdozen die zijn voorzien van inlay’s die het product beschermen.  De luxe uistraling zit hem niet alleen in de doos, maar vooral doordat het logo van Life coach Leidy – Humans and dogs die er met een gouden kleur opstaat. Een cadeau moet iemand een speciaal gevoel geven en dat doe je absoluut met deze giftbox.

CADEAU AAN DE HONDENLIEFHEBBER

Life coach Leidy vindt het belangrijk dat er vooR ieder wat wils is en dat je mensen op een originele manier kunt verrassen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen tijdens een verjaardag, maar kan ieder moment van het jaar zijn. Iemand verrassen doe je vanuit je gevoel of ook wel uit blijk van dankbaarheid of support.  Wil je dus iemand op een leuke wijze verrassen? Dan komt dit cadeau voor de hondenliefhebber zeker uit. Wil je de hondenliefhebber toch zelf laten winkelen, omdat je niet weet wat die precies wilt of welke maat halsband je moet geven? Geef hem dan de Life coach Leidy Giftcard cadeau, zo zit je alsnog altijd goed. Met deze Giftcard kan die van producten tot diensten in de online webshop zichzelf verder verwennen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee! Om de giftbox gaat er natuurlijk extra doos op maat omheen, zodat de luxe giftbox niet beschadigd raakt.

Geef een reactie