HONDENSCHOOL DE BEWUSTWORDING

Welkom bij hondenschool “de bewustwording”. Dit is dé hondenschool waar je gaat leren hoe je je volgens de Leidy-methode van binnenuit het beste kunt verbinden met je nieuwe trouwe viervoeter en waar je gaat leren hoe je van onbewust naar bewust kunt gaan. Hoewel het wat zweverig kan klinken, zal je bemerken hoe hard het eigenlijk werken is en hoe tastbaar het resultaat zal gaan worden als je vanuit deze invalshoek gaat verbinden met jezelf en je hond. Alle hondenrassen zijn uiteraard welkom!

Het onderbewuste is een mechanisme dat onderdeel uitmaakt van je geest. Zo hebben wij als mensen een bewuste geest, dit is het gedeelte van jouw rationele verstand, en je hebt de onderbewuste geest, dit is het deel waar je als mens geen zicht op hebt, maar wel waar je vanuit kunt handelen.

Heb je een hond die trekt, uitvalt, over enthousiast of territoriaal in huis is? Dan is het tijd voor verandering.

Ken je eigen aandeel

Ik maak je van dit onderbewuste gedeelte in de relatie met je hond bewust. Alleen dan kun je in bepaalde situaties de gedragingen bij je hond veranderen, in goede banen leiden en nieuwe aanleren.

Zo kun je vast wel begrijpen dat wanneer je hond al weken aan de riem trekt en/of uitvalt, je primaire reactie al gauw het corrigeren (terugtrekken, schreeuwen, boos worden etc.) zal worden en deze situatie spanningen veroorzaakt. Je hond reageert hierdoor ook steeds intenser en je staat binnen no time tegenover elkaar.

Bij de hondenschool “de bewustwording” ga je o.a. leren hoe je dit dus kunt voorkomen. Als eigenaar moet je wel leren hoe je de verbinding met jezelf kunt opmaken. Je hond zal namelijk dat reflecteren wat jij denkt en voelt.

DEELNEMEN

Alle puppy’s (honden tot 1 jaar) zijn welkom binnen één en dezelfde groep. Het gaat bij mij immers primair om de coaching van de eigenaren. Op deze puppy hondenschool is het niet zo dat alle honden los gaan rennen, maar de pup structuur en regelmaat ervaart. Dit geldt zowel voor de jonge alsook voor de ietwat oudere pup.

Je kunt je puppy aanmelden vanaf 3 maanden. Ik acht het van belang dat bij de hele jonge puppy’s de eigenaar de pup eerst de tijd geeft om in huis te wennen. In eerste drie maanden in het leven van de pup kan de eigenaar ontdekken waar bijsturing nodig is. De meeste puppy hondeneigenaren melden zich vaak rond de drie maanden aan en dat is een prima leeftijd om bewust aan de slag te gaan. Tevens zijn dan de meeste puppy’s ook overal voor ingeënt.

Je kunt je als tweetal opgeven voor deze cursus. Op deze manier is er voor iedereen aandacht.

Wat kun je verwachten tijdens de puppycursus van 6 lessen in 6 weken tijd?

Ben je klaar om op een bijzonder en effectieve manier met je pup het traject aan te gaan? Meld je dan snel aan!

Momenteel worden er geen puppycursus lessen gegeven. Heb je interesse en wil je gemaild worden als deze weer van start gaan? Mail dan gerust naar info@lifecoachleidy.nl.