Nieuws

INFORMATIEBIJEENKOMST

Informatiebijeenkomst Life coach Leidy|Informatiebijeenkomst Life coach Leidy
INFORMATIEBIJEENKOMST LEIDY – METHODE

Ben je geïnteresseerd in de Leidy – methode? Zou je wellicht de opleiding willen doen en met honden willen werken? Of gewoon alle informatie op jezelf en hond toepassen? Dan ben je van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst!

Deze informatiebijeenkomst is geschikt voor mensen die affiniteit met honden hebben, graag met hun zelfontwikkeling bezig zijn, zelfreflectie kunnen en durven toe te passen en graag volgens de Leidy-methode met hun hond willen resoneren. Dat niet alleen. De bijeenkomst is zeker ook voor mensen die maar wat graag met honden willen werken en wellicht wel in de toekomst voor en met Leidy. Het gaat vanaf dit jaar mogelijk zijn om met Leidy een dagje mee te lopen. Alleen wanneer is iemand hier geschikt voor? De vraag is groot en Leidy investeert niet zomaar in iemand. Leidy houdt van mensen die in het diepe durven te springen en vanuit hun gevoel en intuïtie communiceren. Kan je dit nog niet? Geen man over boord, want dat kun je dit natuurlijk gaan leren. Wel is het belangrijk om nog even mee te geven dat het deelnemen aan de informatiebijeenkomst of een meeloopdag geen garanties biedt op een samenwerking, maar voornamelijk een diepere kennismaking is met de methodiek en de werkwijze die Leidy toepast. Wil je alvast wat kennis opdoen? In Leidy haar geschreven boek In verbinding met je hond staat al veel nuttige informatie in wat bijdraagt aan een goede voorbereiding. 

INDELING INFORMATIEAVOND
  • Welkomstwoord
  •  Openingsact (iets met in het diepe springen, dus een verrassing)
Besproken onderwerpen:
  • Het brein – onderbewustzijn
  • Innerlijke rust creëren
  • Communicatie mensen
  • Lichaamstaal
  • Heldervoelend
  • Je eigen aandeel
  • Wat je moet kunnen en weten.

En verder… Laten we gewoon met zijn allen in het diepe springen! Leidy zie uit naar jullie energie en zijn.

LOCATIEGEGEVENS

Wijkcentrum → Dennenlaan 3, 2404 BX Alphen aan den Rijn
Tijdstip & datum → 15 oktober van 19.00-21.00
Investering → € 28 p.p.
HIER aanmelden
Max. aantal mensen in de zaal: 30 mensen nog plek voor 19 mensen.

EXTRA

De bijeenkomst wordt vastgelegd en daarom is het voor ons van belang dat wanneer je je aanmeld toestemming geeft om te filmen. Indien je dit niet wil, is deelname uitgesloten, omdat het onmogelijk wordt om vrij te kunnen filmen. Is dit verder geen probleem, dan kun je je aanmelden en de quitclaim naderhand sturen naar info@lifecoachleidy.nl

Geef een reactie