Na een proces van vier jaar is het tijd geworden voor een volgende stap, want Leidy blijft zich altijd ontwikkelen. De stap die ze nu heeft gezet gaat ervoor zorgen dat jij, die dit leest, de mogelijkheid krijgt om een mooie inkijk binnen haar methodiek te krijgen. Een allereerste stap die je eigen kennis en kunde zal verruimen. Leidy is langzaamaan bezig met het samenstellen van een team om haar heen, zodat ze in de praktijk niet meer alles alleen hoeft te doen. Dit betekent dat er nu meerdere mogelijkheden zijn, waarin de eerste stap een informatiebijeenkomst bijwonen
is.

Recent heeft Leidy op haar Facebookpagina een poll geplaatst waarin het volgende werd gevraagd:

Er kwamen echt honderden stemmen binnen en opmerkelijk vond Leidy dat heel veel mensen het geheim van haar methodiek willen weten. Waarom? Omdat Leidy ieder consult in het diepe moet springen. Geen consult is hetzelfde, want je werkt per slot van rekening ieder consult met andere hondeneigenaren en honden. Het geheim is niet zo heel spannend namelijk, want dat is slechts rust creëren, maar daarmee heb je nog niets gewonnen.

De vraag is, hoe creëer je die rust en wat moet je doen als die rust is gecreëerd? Waar moet je beginnen? Sterker nog, hoe behoud je je innerlijke rust tijdens je werk als je met heel zenuwachtige en angstige mensen werkt, met vlijmscherpe spiegeltjes? Waar moet je zelf op letten? Hoe breng je alle informatie over op de hondeneigenaar die gecoacht wordt? Hoe zorg je ervoor dat die in zijn kracht komt? Hoe voorkom je dat je de gebeten hond wordt? Hoe kun je de gevoelens van andere hondeneigenaren zelf doorvoelen? Hoe kun je de hondeneigenaar met zijn hond in verbinding brengen? Hoe moet je te werk gaan? Hoe werkt het brein? Waarom is dit zo belangrijk? Hoe zorg je ervoor dat je energie altijd resoneert met die van de eigenaar? En dan te bedenken dat dit slechts een kleine opsomming van vragen is die jij jezelf zal moeten stellen. Leidy neemt je graag bij de hand om deze vragen met liefde te beantwoorden.

VOOR WIE IS DEZE INFORMATIEBIJEENKOMST

Laten we eerst eens delen voor wie deze informatiebijeenkomst geschikt is. In feite is iedereen welkom, maar om er zeker van te zijn of deze avond echt wat voor jou is, is het raadzaam voor jezelf na te gaan of hetgeen er zo wordt gedeeld bij je eigen verlangens aansluit. Deze informatiebijeenkomst is geschikt voor mensen die affiniteit met honden hebben, graag met hun zelfontwikkeling bezig zijn, zelfreflectie kunnen en durven toe te passen en graag volgens de Leidy-methode met hun hond willen resoneren. Dat niet alleen. Deze bijeenkomst is zeker ook voor mensen die maar wat graag met honden willen werken en wellicht wel in de toekomst voor en met Leidy. Het gaat vanaf dit jaar mogelijk zijn om met Leidy een dagje mee te lopen. Alleen wanneer is iemand hier geschikt voor? De vraag is groot en Leidy investeert niet zomaar in iemand. Leidy houdt van mensen die in het diepe durven te springen en vanuit hun gevoel en intuïtie communiceren. Kan je dit nog niet? Geen man over boord, dan kun je dit natuurlijk gaan leren. Wel is het belangrijk om nog even mee te geven dat het deelnemen aan deze informatie bijeenkomst of een meeloopdag geen garanties biedt op een samenwerking, maar voornamelijk een diepere kennismaking is met de methodiek en de werkwijze die Leidy toepast.

Ben je geïnteresseerd en nieuwsgierig en wil je een dagje meedraaien met Leidy en later de opleiding doen? Of gewoon alle informatie op jezelf en hond toepassen? Dan ben je van harte welkom!

INDELING INFORMATIEAVOND

● Welkomstwoord
● Openingsact (iets met in het diepe springen, dus een verrassing)

Besproken onderwerpen:

● Het brein – onderbewustzijn
● Innerlijke rust creëren
● Communicatie mensen
● Lichaamstaal
● Heldervoelend
● Je eigen aandeel

En verder… Laten we gewoon met zijn allen in het diepe springen! We zien uit naar jouw energie en zijn.