Privé balanssessie met hond

Heb je een uitvallende hond? Een hond die alsmaar trekt en die bezoek niet accepteert? Dan is een privé balanssessie + follow up sessie wat voor jou. LifecoachLeidy zal 1,5 uur of 2 uur intensief met je aan de slag gaan en na 3 weken staat ze weer bij jou op de stoep om je proces weer kritisch onder de loep te nemen. Hierdoor is de kans op terugval aanzienlijk klein en worden alle puntjes weer op de i gezet. Ze vindt de blokkades die je hebt opgedaan met je hond en zorgt dat oude patronen worden doorbroken. Door haar ongedwongen en liefdevolle aanpak naar de eigenaar als naar de hond, zal ze haar klanten weer in verbinding met zichzelf en hond krijgen, waarna ze samen weer verder aan de slag kunnen. Al dit zonder dominante handelingen en externe pijnlijke onderdrukkers.

Wat in Lifecoachleidy haar methode centraal staat, is dat ze aan de slag gaat met jou als eigenaar zijnde, door je bewust te maken van je eigen doen en laten als in mindset, lichaamshouding, onzekerheden en angsten. LifecoachLeidy haar expertise strekt zich uit en behoort tot een disbalans aan de riem en in huis. Een sessie met puppy’s is mogelijk vanaf 12 weken of je meld je aan bij de exclusieve puppy hondenschool; de bewustwording.

Leidy werkt enkel nog binnen een straal vanaf 70km vanaf Apeldoorn (daar waar ze woont) gezien en komt alleen voor spoedconsulten nog buiten deze straal bij eigenaren aan huis. Ben je klaar voor verandering? Kun je die vraag met JA beantwoorden? Dan komt ze je graag helpen.