Tv Uitzendingen

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING KOFFIETIJD

We vinden een puppy fantastisch, maar wanneer de relatie niet zoals gewenst gaat wordt een puppy een last. Tijdens de live TV uitzending bij Koffietijd ging ik in gesprek met Loretta Schrijver over de Leidy-methode en mijn nieuwe boek HELP een puppy!

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING U VANDAAG

Vandaag, was het zover en schoof ik aan tafel voor een live TV uitzending en deze keer bij Uvandaag. Als ik dit fragment terugzie, dan herken ik mezelf 100%. Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ik kreeg echt veel ruimte om over mijn methodiek e.d. te vertellen.

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING DE NACHTZOEN

Terwijl de meeste vannacht al lekker lag te slapen, legde ik Nederland nog even op bed. Een fijn kort interview over mijn passie voor dier en mens.”Zo vlak voordat je je ogen sluit, zou je zomaar kunnen liggen tobben over de labrador, teckel of chihuahua die jou als eigenaar tot wanhoop drijft. Geen paniek, hulp is onderweg.” – De Nachtzoen

LEIDY ZIJLSTRA – INTERVIEW PETITIE MET WNL

In 2017 is de petitie gestart, met als doel dat er stringentere maatregelen gaan komen, om zo hondeneigenaren zwaar te straffen als ze hun hond achterlaten in een warme auto. Leidy heeft één hele duidelijke uitspraak gedaan; ”Ik laat dit pas los als dit doel is bereikt.

LEIDY ZIJLSTRA IN KRO-NCRV DE WANDELING

In KRO-NCRV de wandeling heb ik in grote lijnen mijn levensverhaal verteld. Met de insteek, dat ze mensen wilt laten zien dat je uit het dal kunt klimmen. Ik heb van mijn levenservaring mijn werk gemaakt en ik  weet als geen ander hoe het is om uit balans te raken met je hond en met name hoe je weer in verbinding met je hond kunt komen.

LEIDY ZIJLSTRA – AAN TAFEL BIJ HUMBERTO TAN RTL LATE NIGHT

Nadat ik een geslaagde petitie was gestart, om ervoor te zorgen verzorgers die hun hond in een warme auto achterlaten zwaarder te straffen, mocht ik aan tafel schuiven bij RTL Late Night bij Humerto Tan. Daarnaast, kreeg ik als startende ondernemer een mooi platform omtrent mijn methodiek.

LEIDY ZIJLSTRA – AAN TAFEL BIJ PAUW NPO 1

In 2017 was het onderwerp ‘hoogrisico-hondenlijst’ een hot item in de media. Er zijn vele bijtincidenten op jaarbasis en de Kamer wil dit aanpakken. Ik weet als geen ander hoe het is om in vervelende situaties met je hond te komen. Door mijn methodiek wil ik het aantal bijtincidenten terugdringen en hondeneigenaren leren hun hond beter te sturen.

Interviews

Life-coach-leidy-humans-and-dogs-leidy-methode-

LEIDY VOLGDE HAAR HART EN GING MET HONDEN WERKEN. EEN GOUDE GREEP. TIJD VOOR EEN NIEUWE BETEKENIS VAN DE TERM HONDENBAAN!

Wie wil dat nou niet, van je passie je beroep maken. Leidy heeft haar hooggevoeligheid vroeger als lastig ervaren, maar inmiddels helpt ze door haar fijne zintuigen hondeneigenaren die uit verbinding met zichzelf en hond zijn geraakt. Doormiddel van de Leidy-methode helpt ze eigenaren op een hele effectieve manier.

Lees meer

HERSTELLEN VAN ANOREXIA IS GODSGRUWELIJK MOEILIJK, MAAR KAN WÉL.

In samenwerking met Jessica Villerius en de LINDA zijn er in totaal 6 vrouwen geïnterviewd, die een stukje delen over hun anorexia strijd en vertellen waar ze nu staan. Leidy Zijlstra haar 29kg werd gelukkig niet haar dood. Haar honden waren haar drive veer om te vechten …

Lees meer

Radio

Radiofragment: Leidy Zijlstra – Dominante theorieën op hondenscholen RADIO1 – BNNVARA

Radiofragment: Leidy Zijlstra – Honden en slaap op RADIO1 – BNNVARA