LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING U VANDAAG

Vandaag, was het zover en schoof ik aan tafel voor mijn 4e live TV uitzending en deze keer bij Uvandaag. Als ik dit fragment terugzie, dan herken ik mezelf 100%. Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ik kreeg echt veel ruimte om over mijn methodiek e.d. te vertellen.

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING DE NACHTZOEN

Terwijl de meeste vannacht al lekker lag te slapen, legde ik Nederland nog even op bed. Een fijn kort interview over mijn passie voor dier en mens.”Zo vlak voordat je je ogen sluit, zou je zomaar kunnen liggen tobben over de labrador, teckel of chihuahua die jou als eigenaar tot wanhoop drijft. Geen paniek, hulp is onderweg.” – De Nachtzoen

LEIDY ZIJLSTRA – INTERVIEW PETITIE MET WNL

Vorig jaar is de petitie gestart, met als doel dat er stringentere maatregelen gaan komen, om zo hondeneigenaren zwaar te straffen als ze hun hond achterlaten in een warme auto. Leidy heeft één hele duidelijke uitspraak gedaan; ”Ik laat dit pas los als dit doel is bereikt.

LEIDY ZIJLSTRA IN KRO-NCRV DE WANDELING

In KRO-NCRV de wandeling, heeft Leidy haar levensverhaal verteld. Met de insteek, dat ze mensen wilt laten zien dat je uit het dal kunt klimmen. Leidy heeft van haar levenservaring haar werk gemaakt en weet als geen ander hoe het is om uit balans te raken met je hond en met name hoe je weer in verbinding met je hond kunt komen.

LEIDY ZIJLSTRA – AAN TAFEL BIJ HUMBERTO TAN RTL LATE NIGHT

Nadat Leidy een geslaagde petitie was gestart, om ervoor te zorgen verzorgers die hun hond in een warme auto achterlaten zwaarder te straffen, mocht ze aan tafel schuiven bij RTL Late Night biij Humerto Tan. Daarnaast, kreeg ze als startende ondernemer een mooi platform omtrent haar methodiek.

LEIDY ZIJLSTRA – AAN TAFEL BIJ PAUW NPO 1

In 2017 was het onderwerp ‘hoogrisico-hondenlijst’ een hot item in de media. Er zijn vele bijtincidenten op jaarbasis en de Kamer wil dit aanpakken. Leidy, weet als geen ander hoe het is om in vervelende situaties met je hond te komen. Door haar methodiek, wil ze het aantal bijtincidenten terugdringen en hondeneigenaren leren hun hond beter te sturen.

INTERVIEWS

LEIDY ZIJLSTRA – LINDA 170

HERSTELLEN VAN ANOREXIA IS GODSGRUWELIJK MOEILIJK, MAAR KAN WÉL. In samenwerking met Jessica Villerius en de LINDA zijn er in totaal 6 vrouwen geïnterviewd, die een stukje delen over hun anorexia strijd en vertellen waar ze nu staan. Leidy Zijlstra haar 29kg werd gelukkig niet haar dood. Haar honden waren haar driveveer om te vechten …

 

Radio

Radiofragment: Leidy Zijlstra - Dominante theorieën op hondenscholen RADIO1 - BNNVARA

Radiofragment: Leidy Zijlstra - Honden en slaap op RADIO1 - BNNVARA