Heb je een hond die trekt, uitvalt, over enthousiast of territoriaal in huis is? Dan is het tijd voor verandering.

Laatste videos en interviews

De afgelopen jaren ben ik bepaald niet ongezien gebleven in de media. Ik heb dan ook een grote bijdrage kunnen leveren aan de broodnodige bewustwording bij mensen. Niet voor mezelf ben ik zichtbaar, maar wel voor alle honden die onbegrepen worden. Ik heb een heldere visie en een missie die inhoudt dat zoveel mogelijk hondeneigenaren bewust worden van hun eigen aandeel binnen de relatie met hun hond. Wat maakt dat je hond zo doet? We zijn als mensen heel snel geneigd om problemen buiten onszelf neer te leggen en het probleemgedrag (lees spiegelgedrag) bij de hond te verankeren, maar we gaan er dan aan voorbij dat interne processen niet van buitenaf zijn op te lossen. Het heeft een reden dat je hond uitvalt of bezoek niet toestaat. Middels de televisie optredens deel ik de werking tussen hond en eigenaar en hoe belangrijk je eigen aandeel is, hetgeen moet leiden naar een bredere bewustwording. Ben je meer een lezer of luisteraar? Lees dan ook de interviews in de verschillende magazines of bekijk de televisie uitzendingen.

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING RTL5

Ik hoor veelal terug dat politieagenten bang zijn voor deze honden en daar gaat het al mis. Ze krijgen een eenzijdig beeld en handelen vervolgens vanuit angst en een valse perceptie. Vanuit dit vertrekpunt gaat de agent ‘standaard’ handelen, waardoor al snel bij gebreke aan alternatieven naar een wapen zal worden gegrepen. Als het aan mij ligt wil ik lezingen aan de politie geven om hen een ander alternatief te kunnen bieden.

Naar aanleiding van het bijtincident waar ik vorige week heb ingegrepen ben ik door RTL 112 vandaag geïnterviewd. Ik spreek ook mijn zorg uit over de onkunde van de politie. 

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING KOFFIETIJD

We vinden een puppy fantastisch, maar wanneer de relatie niet zoals gewenst gaat wordt een puppy een last. Tijdens de live TV uitzending bij Koffietijd ging ik in gesprek met Loretta Schrijver over de Leidy-methode en mijn nieuwe boek HELP een puppy!

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING U VANDAAG

Vandaag, was het zover en schoof ik aan tafel voor een live TV uitzending en deze keer bij Uvandaag. Als ik dit fragment terugzie, dan herken ik mezelf 100%. Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ik kreeg echt veel ruimte om over mijn methodiek e.d. te vertellen.

LEIDY ZIJLSTRA – TV UITZENDING DE NACHTZOEN

Terwijl de meesten vannacht al lekker lagen te slapen, legde ik Nederland nog even op bed. Een fijn kort interview over mijn passie voor dier en mens.”Zo vlak voordat je je ogen sluit, zou je zomaar kunnen liggen tobben over de labrador, teckel of chihuahua die jou als eigenaar tot wanhoop drijft. Geen paniek, hulp is onderweg.” – De Nachtzoen

LEIDY ZIJLSTRA – INTERVIEW PETITIE MET WNL

In 2017 is de petitie gestart, met als doel dat er stringentere maatregelen gaan komen, om zo hondeneigenaren zwaar te straffen als ze hun hond achterlaten in een warme auto. Leidy heeft één hele duidelijke uitspraak gedaan; ”Ik laat dit pas los als dit doel is bereikt.

LEIDY ZIJLSTRA IN KRO-NCRV DE WANDELING

In KRO-NCRV de wandeling heb ik in grote lijnen mijn levensverhaal verteld. Met de insteek, dat ze mensen wilt laten zien dat je uit het dal kunt klimmen. Ik heb van mijn levenservaring mijn werk gemaakt en ik  weet als geen ander hoe het is om uit balans te raken met je hond en met name hoe je weer in verbinding met je hond kunt komen.

LEIDY ZIJLSTRA – AAN TAFEL BIJ HUMBERTO TAN RTL LATE NIGHT

Nadat ik een geslaagde petitie was gestart, om ervoor te zorgen verzorgers die hun hond in een warme auto achterlaten zwaarder te straffen, mocht ik aan tafel schuiven bij RTL Late Night bij Humerto Tan. Daarnaast, kreeg ik als startende ondernemer een mooi platform omtrent mijn methodiek.

LEIDY ZIJLSTRA – AAN TAFEL BIJ PAUW NPO 1

In 2017 was het onderwerp ‘hoogrisico-hondenlijst’ een hot item in de media. Er zijn vele bijtincidenten op jaarbasis en de Kamer wil dit aanpakken. Ik weet als geen ander hoe het is om in vervelende situaties met je hond te komen. Door mijn methodiek wil ik het aantal bijtincidenten terugdringen en hondeneigenaren leren hun hond beter te sturen.

Interviews

HSP Magazine

Hier is ‘ie dan, het nieuwe HSP magazine. Het magazine voor mensen die hooggevoelig zijn of die hier juist meer over willen weten. Het HSP magazine is een kwartaalblad over hoogsensitiviteit en ieder seizoen wordt er dus een magazine uitgebracht.

Lees meer

LEIDY VOLGDE HAAR HART EN GING MET HONDEN WERKEN. EEN GOUDE GREEP. TIJD VOOR EEN NIEUWE BETEKENIS VAN DE TERM HONDENBAAN!

Wie wil dat nou niet, van je passie je beroep maken. Leidy heeft haar hooggevoeligheid vroeger als lastig ervaren, maar inmiddels helpt ze door haar fijne zintuigen hondeneigenaren die uit verbinding met zichzelf en hond zijn geraakt. Doormiddel van de Leidy-methode helpt ze eigenaren op een hele effectieve manier.

Lees meer

HERSTELLEN VAN ANOREXIA IS GODSGRUWELIJK MOEILIJK, MAAR KAN WÉL.

In samenwerking met Jessica Villerius en de LINDA zijn er in totaal 6 vrouwen geïnterviewd, die een stukje delen over hun anorexia strijd en vertellen waar ze nu staan. Leidy Zijlstra haar 29kg werd gelukkig niet haar dood. Haar honden waren haar drive veer om te vechten …

Lees meer

Radio

Radiofragment: Leidy Zijlstra – Dominante theorieën op hondenscholen RADIO1 – BNNVARA

Radiofragment: Leidy Zijlstra – Honden en slaap op RADIO1 – BNNVARA