Berichten, Nieuws

Interview Leidy Zijlstra LINDA 170.

|Life coach leidy
HERSTELLEN VAN ANOREXIA IS GODSGRUWELIJK MOEILIJK, MAAR KAN WÉL.

In samenwerking met Jessica Villerius en de LINDA zijn er in totaal 6 vrouwen geïnterviewd, die een stukje delen over hun anorexia strijd en vertellen waar ze nu staan.

Leidy Zijlstra haar 29kg werd gelukkig niet haar dood. Haar honden waren haar driveveer om te vechten voor een echt leven. Leidy is gelukkig na 9 jaar anorexia en boulimia volledig hersteld en kan het ‘stempeltje’ chronisch bestempeld niet bevestigen en van zich afschudden. Ze heeft jaren keihard aan haar zelfbeeld en haar persoonlijke problemen gewerkt en is weer volledig terug!

Door haar geleverde strijd kan ze nu andere mensen en hondeneigenaren weer in verbinding met zichzelf brengen en verder op weg helpen. De balans sessies met honden doet ze bij de klant aan huis en de persoonlijke coaching doet ze aan huis in haar praktijk kamer. Hier komen mensen die vast zijn gelopen in oude patronen en weer in verbinding willen komen met hun eigen kracht, waardoor ze weer verder kunnen.

Leidy heeft een deel van haar levensverhaal al via de uitzending KRO-NCRV de Wandeling gedeeld en zal dit altijd blijven doen. Ze wil mensen inspireren en door haar verhalen andere mentaal voeden. Zo wil ze mensen te laten zien dat er meer dan anorexia en depressies zijn en dat herstellen absoluut mogelijk is.

”Je bent het waard om vanuit je hart te leven en iedere dag kan je een keuze tot herstel en helen maken. Je hoeft het niet alleen te doen.” aldus Leidy.

Geef een reactie