Berichten, Nieuws

Leidy Zijlstra werd gestalkt

Life coach Leidy
Vandaag is het zover en staat Leidy haar ‘stalk periode’ verhaal in de Grazia Magazine. Daar waar menig mens hier aan onderdoor zou zijn gegaan, heeft Leidy zich maanden professioneel gehouden. Zo is er maar 1x een update geweest omdat het de spuigaten uitliep en is de uitspraak van de rechter gedeeld. Een uitspraak waarin Leidy volledig in haar gelijk werd gesteld.Leidy heeft zich maanden over deze heftige periode stil gehouden en nergens haar verhaal gedaan. Totdat een journalist hier meer over wilde weten, omdat ze het erg heftig vond, dat iemand vol willens en wetens iemand kapot wil maken. Te bedenken dat de man in kwestie Leidy nog nooit heeft gezien of heeft gesproken. Ze vroeg of Leidy eens haar kant van het verhaal en tevens de waarheid wilde vertellen. Dat wilde Leidy, want haar naam was destijds zo beschadigd, dat mensen die een consult wilde, afhaakte en de dader geloofde.

De man in kwestie maakt al jaren mensen in de hondenwereld kapot en is hier een pro in en zorgt door de intensiteit dat hij mensen op een nare pathologische manier beïnvloed, waardoor zijn kant wordt gekozen en al dat op basis van rancune. Mochten jullie ooit nog nare verhalen horen, dat Leidy honden mishandeld en al dat soort grote leugens en nare uitspraken, dan worden wij wederom graag op de hoogte gebracht.

Wat we iedereen ook kunnen verzekeren, Leidy is de vrouw zoals jullie haar kennen op deze pagina: Liefdevol, sterk, positief, enthousiast en een immens groot hart voor dieren en specifiek haar klanten, die ze alleen maar met liefde en respect behandeld.

Leidy was het slachtoffer, maar werd door de echte dader en zijn aanhang op hondenforums en in haatgroepen zo zwart gemaakt, dat zij de dader werd. Omgedraaide wereld!

Zoals jullie kunnen lezen, was het een hele heftige periode voor Leidy. Het verhaal is te bizar voor woorden en zou zelfs documentaire waardig zijn, want wat haar is overkomen, dat wens je niemand toe.

We willen iedereen die Leidy in deze pittige periode heeft gesteund, nogmaals onwijs bedanken. Van belletjes, mailtjes tot het hebben getuigd bij de politie en aanwezig zijn bij de rechtszaak. Mede door jullie strijdlust, bleef Leidy strijden. Leidy haar bedrijf ‘Life coach Leidy – Humans and dogs’ bestaat 01-01-2019 alweer 2 jaar en er zullen nog heel wat jaren bijkomen.

Deel dit interview gerust, want als dit jou overkomt, weet dat je nooit moet opgeven en moet strijden voor wat je lief is. Dat heeft Leidy gedaan en zal ze altijd blijven doen.

Geef een reactie