Berichten, Nieuws

Leidy Zijlstra methode

Leidy zijlstra
Vorig jaar heeft Leidy een hele pittige periode moeten doorstaan met haar bedrijf. Een half jaar lang is Leidy online kapot gemaakt, is haar methode en haar als persoon zijnde in discretie gebracht, is ze bedreigd, gestalkt en al dit door 1 persoon die een hetze tegen haar is begonnen en mensen hierin meenam. Leidy was het 3de slachtoffer (alhoewel het er gerust meer kunnen zijn geweest) van deze man. Betreurend, dat mensen de man in kwestie geloofde en alles maar aannamen. De meest vreselijke dingen werden over Leidy en haar methode de wereld ingebracht, al dit omdat ze als startende onderneemster heel veel exposure kreeg, gezien haar unieke uitstraling en werk.

Leidy heeft in stilte via juridische wegen dit een halt weten toe te roepen en is op alle punten in het gelijk gesteld. De politie heeft er extra werk van gemaakt, omdat Leidy met regelmaat op TV was vorig jaar. Normaliter worden smaad/laster zaken niet zo hard aangepakt. Gelukkig heeft het recht zege gevierd.

Leidy, komt veel in de media betreft haar werk en haar rol als coach zijnde en vandaag is Leidy geïnterviewd door een journalist die hier op de hoogte van was gebracht en dit een schokkend verhaal vond.

Want wat doet internetterreur met je? Hoe is het om te leven met iemand die zo geobsedeerd van je is? Wat moet je doen om het te stoppen? Hoe heeft Leidy zich staande gehouden?

Leidy, komt van heel ver en is een sterke vrouw. Ze heeft veel bijval van BNN’ers, klanten en naasten gehad. Ze heeft haar bedrijf overeind weten te houden en durft zichzelf weer zichtbaar te maken. Ze wil haar verhaal delen, omdat ze na 7 maanden, daar nu klaar voor is.

Volgende week ligt het magazine met haar interview in de winkels. Zodra dat zover is maken we openbaar welk magazine.

Geef een reactie