Opleiding-hondencoach-leidy-zijlstra

Opleiding


Ben jij de persoon die het liefst de gehele dag met honden bezig is en zorg besteedt aan de relatie met honden? Ben je daarnaast geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en wil je echt weten wat je hond jou vertelt over heel jouw zijn? Wil je de meest bewuste persoon voor je hond en anderen worden? Wellicht wil je ook heel graag met hondeneigenaren en hun hond werken? Wil je je hierin verder ontwikkelen? Wil je van je passie je beroep maken of wil jij er altijd voor je hond kunnen zijn? AIs de juiste snaar is getroffen, dan is de verkorte opleiding bij hondencoach Leidy Zijlstra beslist iets voor jou. Leidy maakt zich al jaren zichtbaar via vele verschillende mediaoptredens en interviews, waarbij zij zich inzet voor bewustwording met de intentie om iedereen die kijkt, te laten zien dat een goede relatie met de hond begint bij een goede relatie met jezelf. 

Leidy acht het van belang dat mensen in de hondenwereld zich actief ontwikkelen, zodat zij bij de tijd blijven en niet blijven hangen in oude werkwijzen, waaronder de dominantie methodes en de methodes waarbij hondentrainers eigenaren toestaan om hondensnoepjes en andere trucjes in te zetten. Er is zoveel meer te bereiken wanneer je hondeneigenaren vanuit henzelf het werk laat doen. Leidy was ooit ook de onwetende hondeneigenaresse. Hierdoor kwam zij met haar eerste twee honden terecht in incidenten. Leidy is daarbij ‘diep’ gegaan, evenals binnen haar persoonlijke ontwikkeling en heeft veel opgeruimd, zodat ze de hondeneigenaresse kon worden die ze altijd voor ogen had én de hondencoach kon worden om andere mensen te helpen. Zodat ze de kennis en kunde die ze heeft opgedaan tijdens haar reis kan delen. Leidy heeft enorme voelsprieten en pikt tot verbazing van hondeneigenaren alle blokkades en processen moeiteloos op. Ze heeft de kwaliteiten om mensen te doorvoelen en te doorzien op emotioneel niveau. Leidy is enorm direct en dat is iets waar veel mensen aan moeten wennen, totdat ze inzien dat zij de vinger op de ‘zere plek' legt, iets wat in eerste instantie confronterend kan overkomen en men veelal niet wil zien en horen. Met veel liefde, respect en humor wil ze eigenaren met een liefdevolle, maar kritische blik naar zichzelf laten kijken. Alleen met deze opstelling gaan ze in ongestoorde verbinding met hun hond komen.

Hoe heler, hoe bewuster.

Waarom deze opleiding?

Deze opleiding zet je in beweging, haalt je uit je comfortzone en gaat je het zelfvertrouwen geven om in jezelf en je hond te geloven. Deze opleiding zal er tevens voor zorgen dat je de benodigde inzichten krijgt om andere hondeneigenaren te helpen en je de hondenwereld zal gaan verrijken, omdat je een blik werpt die verder gaat dan waar de meeste mensen naar (willen) kijken. Wil je dus van deze bijzondere hondencoach leren, zodat jij net als zij dat kan, haar eigen hondencoach en hondentrainer kan worden? Wil je genoeg kennis en kunde opdoen om anderen en jezelf verder te helpen? Wil je op een diep niveau verbinden met jezelf en de hond, waardoor je in iedere situatie je hond kan begeleiden en bewuste keuzes kan maken? Dan is de verkorte opleiding bij hondencoach Leidy Zijlstra beslist iets voor jou! Centraal staat hierbij de unieke Leidy-methode, de methode die buiten de lijntjes kleurt en ervoor zorgt dat je vanuit energie kunt werken. 

INSCHRIJVEN

VOOR WIE IS DE OPLEIDING?

Voor iedereen die al in de hondenwereld werkzaam is en voor de fanatieke hondeneigenaren die altijd willen bijleren. De eigenaren die al werkzaam zijn in de hondenwereld of nog aan het begin staan om met hondeneigenaren en hun honden te werken.

WANNEER AANMELDEN?

Je meldt je aan wanneer dit bericht een vuurtje in jou heeft aangewakkerd, het vuurtje dat het verlangen heeft om meer te leren over de mens achter de hond en wil leren hoe dit gedrag te vertalen is naar jezelf of een andere hondeneigenaar. Als je namelijk weet hoe het spiegelen van honden werkt en wat dit in beweging kan zetten bij jezelf en de hondeneigenaar, dan zullen de puzzelstukjes gaan vallen. Hoe bewuster je bent, hoe heler en fijner de relatie met je hond wordt en je mensen verder kunt helpen. Bij Leidy doe je diepte investeringen die jou helpen bij het leren en het realiseren van je dromen en doelen. Alles wat je nu in jezelf stopt, verdubbel je door de investering van eigen tijd en energie te stoppen in jezelf, jouw hond en jouw bedrijf.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je kunt met je eigen hond deelnemen of met een hond die hondencoach Leidy regelt. Een groot voordeel van werken met je eigen hond is, dat je veel sneller verbinding kunt gaan maken en je het echt met je eigen spiegel kunt ervaren. Tevens kun je hierna fanatiek ermee aan de slag gaan, want je hond woont bij jou en zal je iedere dag opnieuw spiegelen. Indien je (nog) geen eigen hond hebt wil je natuurlijk niet met lege handen staan, maar toch aan de slag met een hond gaan. Ook dan ben je van harte welkom. Een groep is niet groter dan zes deelnemers, want Leidy wil echt alle focus voor iedereen hebben en hoe groter de groep, hoe minder dit zal lukken. 

LOCATIE


Leidy heeft een prachtige landelijke locatie in Bruchem (Gelderland) gehuurd. Daar waar er in alle rust getraind kan worden. In de nabije omgeving is er genoeg mogelijkheid om te overnachten, zodat je natuurlijk geen lange afstanden hoeft te maken als je van ver komt. De eerste 2 dagen worden jullie voorzien van een lekkere biologische en vegetarische lunch.

INDELING

Dag 1 | 09:00 - 16:00
(zonder hond)

Deelname  € 2.200

Je zal leren hoe je eigenaren kunt coachen en dit valt en staat met je eigen bewustzijn, manier van communiceren, manier van waarnemen en het vertalen van de hond. Je zult dus eerst goed moeten weten waar jij als eigenaar en persoon staat, want hetgeen je leert kan je pas goed overbrengen wanneer je het proces ook hebt doorvoeld en weet hoe je de eigenaar kunt aanvoelen. Kortom, je eigen processen zullen centraal staan.

  • Het eerste deel zet Leidy jou als eigenaar/mens geheel centraal, want zonder zelfreflectie en kennis word je geen bewuste hondencoach. Deze bewustwording is nodig om later andere hondeneigenaren centraal te stellen, dit door middel van persoonlijke coaching.

  • Je zal begeleid worden door een ademhalingscoach om bewust adem te kunnen halen, hetgeen binnen de Leidy-methode centraal staat. Leidy staat zo sterk met zichzelf in verbinding, dat ze de gevoelswereld en lichamelijke reacties van eigenaren feilloos kan duiden. Als je dit kan zit je altijd op de juiste frequentie met jezelf en de hondeneigenaar die je coacht

  • Dit is de belangrijkste basis: zelfbewust en lichaamsbewust worden. Dat is ook hetgeen wat de Leidy-methode onderscheidt van alles en iedereen in de zogeheten hondenwereld, het helend vermogen dat bij de hondeneigenaar zal worden aangesproken.

Dag 2 | 09:00 - 16:00

Hondeneigenaar zonder hond € 1.950
Hondeneigenaar met eigen hond € 2.350

  • Je zal tijdens deze dag de Leidy-methode zelf mogen ervaren en leren. Dit betekent dat je op het veld zult gaan werken en dat je gecoacht wordt door Leidy. 

  • Je zal nadien andere hondeneigenaren gaan begeleiden en coachen. Deze honden vertonen allemaal spiegelgedrag.

  • Je zal feedback van hondencoach Leidy Zijlstra krijgen, zodat je weet waar je nog aan dient te werken


Dag 3 | 09:00 - 13:00

Deelname 1.300

Om van je passie je werk te maken, is het niet alleen nodig jezelf online goed neer te zetten, maar is ook het geloof (zelfvertrouwen) dat je het kunt enorm belangrijk. Het is belangrijk om je eigen overtuigingen en onzekerheden als startende ondernemer helder voor ogen te hebben, want je moet eerst naar jezelf kijken om te ontdekken wat je wilt bereiken. Ook Leidy begon ergens.

  • Ze zal je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat je de juiste hondeneigenaren aantrekt die met jou zullen resoneren. Dit zal hondencoach Leidy Zijlstra je leren.

  • Wat is er nodig om in de eerste drie jaar jezelf te ontwikkelen en niet om te vallen als hondencoach? Dit kun je alleen van een ervaren hondencoach vernemen die al jaren in dit vak zit.

  • Wat zijn de valkuilen en wat zijn de juiste formules?

  • We sluiten deze training af met een wandeling buiten het terrein met de honden en een evaluatie.


Het zijn drie hele intensieve dagen, waarbij je gelijk kennis leert maken met het verwerken en processen van emoties. Hondencoach Leidy Zijlstra heeft per dag zo’n 2 tot 3 sessies, dus het processen en verwerken is enorm belangrijk, zodat je niets naar de volgende sessie of mee naar huis neemt. 


Je kunt alleen deel 2 volgen als je deel 1 hebt voltooid. Deel drie is vooral interessant voor mensen die echt uiteindelijk hun werk ervan willen maken en nadien graag nog wat sturing en inzichten willen van Leidy. Wil je hierna nog meer van Leidy leren? Dan zijn hier mogelijkheden voor, maar dat kan pas na een volledige opleiding. Je krijgt een officieel certificaat als je deel 1 en 2 hebt gevolgd. 


Indien je je voor alle drie de dagen aanmeldt, dan krijg je bij deel drie na een maand nog een telefonisch consult cadeau, waarbij hondencoach Leidy Zijlstra met je in gesprek gaat om te kijken waar je staat en nog nodig hebt. Zowel voor de professionals als de fanatieke hondeneigenaren. 


Als jij er klaar voor bent, dan ga je een hele unieke opleiding volgen, die jou gaat geven wat niemand anders zal kunnen! Dit is dé opleiding voor mensen die in het diepe durven te springen en geen genoegen nemen met stilstand en zich willen ontwikkelen.