Berichten, Nieuws

TV COMMERCIAL OPNAMES

Leidy methode
Ik: “Waarom hebben jullie voor een Stafford gekozen? Er zijn haast geen tot weinig reclames met Staffords.” Director (Engelstalig): “Dat klopt, maar ik doe niet aan het stigmatiseren van dit ras.”

Spannende dag vandaag, want mijn disbalans met Rayo waren met mensen en specifiek met mannen. Ik heb zowel zonder als met mijn harige zoon veel narigheid meegemaakt, dit heeft ervoor gezorgd dat Rayo niks van mannen moest hebben en ik heel veel spanning door zijn gedrag ervaarde. Mannen konden niet zomaar in mijn huis komen, want Rayo nipte per direct. Dat is met de voortanden vastpakken en weer loslaten en dat doet zeer. Door mijn methode ben ik gaan beseffen dat ik dit in stand hield en heb er hard aan gewerkt.

Vandaag hadden we dus TV reclame opnames en waren er heel veel mensen en mannen. De director wilde kennis met hem maken en ik zei: “Tuurlijk, het is een grote schat.” Rayo bevestigde dit. De man ging door zijn knieën en Rayo begon met knuffelen en als Rayo iemand mag, gaat hij liefdevol knagen aan je oren en likken. Ja hoor, die grote schat die vroeger niets van mannen (door mij) moest hebben liet zich van zijn beste kant zien. De director zei al snel: “Wat een onwijs grote lieve hond heb jij.” Eenmaal aan de beurt, wist ik niet dat er boven nog meer mannen waren. Ik liet de riem los en Rayo liep rond en begroette blij de overige heren. Ik was ontzettend verbaasd, gezien ik deze bijzondere situatie na mijn disbalans niet meer heb ervaren. Alle heren waren dol op hem en konden Rayo overal aaien. Ze waren blij met Rayo als model. Zelfs de camera die heel dicht bij zijn gezicht kwam gedurende de opnames, maakte niet dat Rayo (ik) onprettig werd. Er waren gigantisch veel prikkels en kijk mijn allergrootste schat daar zitten. Man, wat ben ik dol op Rayo en wat is het een fantastische bevestiging dat onze disbalans 100% verleden tijd is. Er waren ook andere honden en katten, maar daar gaf Rayo niks om.

Ik zei de mannen nog: “Dit had vroeger absoluut niet gekund.” Ze keken verbaasd en gingen hem nog meer aaien en knuffelen. Toen ik ze vertelde hoe dat kwam en werkt tussen hond en mens begrepen ze het helemaal en zeiden ze alsmaar: “Jij hebt zo’n makkelijke en relaxte jongen.” Dat gehijg komt door de warme lampen, maar laat hem extra blij kijken en dat was hij ook echt.

Een dag met een goud randje! Leer van je hond.

Geef een reactie