Berichten, Nieuws

LIVE THEATERSHOW ‘EENMAAL EEN HOND’

Live show
Toen ik van één op de andere dag een theatershow in elkaar wilde gaan zetten, heb ik op zijn Leidy’s voortvarend gehandeld.

Ik ben verschillende theaters afgegaan en deze varieerde van 200-700 toeschouwers. Er waren naasten die zeiden; “Leidy begin klein.” Waar ik veel weerstand bij voelde. Ik heb namelijk de mentaliteit denk groot en pak dingen groot en goed aan. Ik leg de lat graag wat hoger, hallo jullie weten van mijn bos haar.

Eenmaal in de zalen waren mijn voelsprieten de rode draden. Wat voel ik bij een zaal van 200 mensen? Ik voelde het niet! Ik wil veel mensen bereiken en laten zien hoe de Leidy methode werkt, waarnaar ze naar huis gaan en dingen anders zullen aanpakken. Ik ben uitgekomen in theater Figi in Zeist en daar kunnen zo’n 400 mensen in.

Deze foto bevestigd waarvoor ik sta! Ongedwongen connectie met je honden. Ik liep naar voren en met mijn handgebaar gingen mijn grote liefdes Rayo en Vida zitten. Ik keek ze niet aan, sprak niet tegen ze en toen ik deze foto zag dacht ik WAUW! Kijk ze eens gefocust zijn op mij, dit is wat ik nu met ze heb. De diepe verbinding, waardoor ik met ze kan lezen en schrijven. Al dit, omdat ik ze als een boek begrijpend ben gaan leren lezen.

Het is nog altijd een ongelooflijk gaaf besef dat ik door mijn kanjers 25 november 2019 voor veel mensen een leuke en leerzame show mag bezorgen.

Ik vermoed dat ik het niet zo heel eng vind, omdat ik mijn 2 grote liefdes aan mijn zijde heb. Ze zijn niet heel de avond op het podium, maar ik start wel met ze. Rayo en Vida hebben mij echt zoveel geleerd. Ik ben met veel normen en waarden door mijn ouders opgevoed, maar naderhand door mijn honden. Dat ik op mezelf kan en mag vertrouwen, altijd door moet zetten, goed voor mezelf moet blijven zorgen, mij kwetsbaar mag opstellen, waardoor ik een gebalanceerde eigenares voor ze ben geworden. Ik wil iedere dag de beste versie van mezelf worden, mijn kennis en kunde delen en laten zien dat iedere hond het vechten waard is.

Zoals jullie weten komt mijn boek binnenkort uit en als je die leest, ga je hetgeen wat ik op het podium doe nog beter begrijpen en voelen.

Ik heb een missie en dat is eigenaren met zichzelf en honden ongedwongen in verbinding brengen.

Ik zie ernaar uit jullie en vele trouwe volgers dan te zien!

Mijn naam is Leidy Zijlstra en ik coach de eigenaar achter de hond.

Liefs,

Leidy

Geef een reactie