Nieuws

MEELOOPDAG TRAJECT

Meeloopdag-traject-life-coach-leidy-zijlstra
MIJN ERVARING

De reden dat ik het meeloopdag traject bij Life (honden)coach Leidy Zijlstra ben gaan volgen is, omdat ik zelf twee Chihuahua’s heb waarbij wij erachter zijn gekomen dat we niet meer in balans met ze waren. Ze maakten de regels en deden eigenlijk maar waar ze zin in hadden. Al dit door gebrek aan onze leiderschap en rust. Naast dat ik kapster ben en mensen mooi maken mijn passie is, zijn honden voor mij ook een hele grote passie waar ik heel veel liefde voor voel.

Leidy kwam op mijn pad en ik zag haar werk middels video’s en de ervaringen van de gecoachte via social media. Na mijn eigen zeer vervelende ervaringen met hondentrainers die met pijnprikkels slip tuigjes/kettings werkten en waar ik totaal geen goed gevoel bij had, sprak de Leidy-methode mij heel erg aan. Zo ook de mogelijkheid om met Leidy te mogen meelopen en van haar te leren, omdat niks mooier is om te zien als de hond met zijn baasje weer in balans komt of in de Leidy-methode “in verbinding met je hond”. Dit met je eigen energie en rust.

WAT IK HEB GELEERD

Tijdens het meeloop traject heb ik echt geleerd dat ik mijn gevoel moet volgen en dat dit eigenlijk altijd juist is. Ik heb geleerd selectief te luisteren naar de eigenaren en om zelf snel te schakelen. Honden voelen alles volledig bij je aan. Ben je gefrustreerd, dan zal de hond je dat zeker laten merken en je dus spiegelen, dit was echt een hele bijzondere ervaring. Je werkt met verschillende honden en energie niveaus en karakters, zo ook met de eigenaren. De ene sessie was in een hele prikkelrijke omgeving en de ander weer rustig, dit daagt je uit om dicht bij jezelf te blijven.

Leidy neemt geen blad voor haar mond en zal zeggen waar het op staat, wat ook nodig is in zulke situaties! Ze doet alles met veel liefde en begeleid je goed, je wordt wel echt in het diepe gegooid, maar dat is juist goed. Hierdoor leer je echt op je gevoel af te gaan.

Door in de schoenen te mogen staan als hondencoach, heb ik alleen maar meer liefde ontwikkeld voor het werken met honden. Ik vond het echt fantastisch en vooral om de transformaties te zien.

LEIDY IS OPEN

Ook is Leidy eerlijk en open over haar eigen persoonlijke ervaringen en waarom ze dit werk is gaan doen. Dat ook zij iedere dag wordt gespiegeld door haar honden en door haar levenservaring staat waar ze nu staat. Haar open en eerlijkheid zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt bij haar en alles durft te zeggen.

In mijn eigen proces neem ik mee dat energie invloed heeft op alles. Dat je goed moet luisteren naar je eigen gevoel en dat een keer nee zeggen ook oké is.

De eigenaren en honden gedurende het meeloopdag traject zijn zorgvuldig uitgekozen door Leidy om mij te helpen met mijn persoonlijke processen. Ik heb dan ook alleen maar met echte trigger honden gewerkt wat heel mooi was.

Na de sessies kreeg ik feedback van de eigenaren. Deze waren heel leerzaam om echt te kunnen begrijpen wat hun voelden en wat ze ervan vonden, om dit mee te nemen naar de volgende sessies.

EEN UNIEKE KANS

Bij Leidy staat het in verbinding komen met de hond centraal en dit alles vanuit liefde. Het is zo mooi dat honden, die eigenlijk zijn opgegeven door andere trainers, gewoon echt nog een tweede kans kunnen krijgen middels haar methodiek. Ik heb gezien dat dit zonder slipkettingen snoepjes of andere vormen van “ongepast” gedrag van de eigenaren bereikt kan worden!

Ik kan iedereen dit meeloopdag traject echt aanraden. Als je liefde voor honden hebt en hiermee wil gaan werken, je wil groeien in je persoonlijke processen, je leven, je eigen karakter gespiegeld wil hebben en nog meer uit jezelf wil halen, dan is dit een unieke kans!

Dankbaar dat ik Leidy ben tegengekomen en dat ik nu hiermee aan de slag kan gaan om mensen en honden te helpen.

Doordat ik het traject als zeer waardevol heb ervaren, ga ik het traject verlengen en ga ik nog meerdere sessie meelopen onder begeleiding van Leidy. Ik wil mij nog meer ontwikkelen, wil meer leren van honden en meer op mijn gevoel vertrouwen.

Geef een reactie