MEELOOPDAG LIFE COACH LEIDY

Een meeloopdag met Leidy, wat kun je verwachten?

Wanneer je interesse hebt om een dag met Leidy mee te lopen in praktijk, zijn er twee verschillende mogelijkheden. 

Optie 1. Individuele begeleiding

Optie 2. Groepsbegeleiding (totaal drie personen) 

Op deze meeloopdag komen er verschillende dingen aan bod.

Hieronder een impressie van hoe de dag er globaal uit zal komen te zien.

08:00-10:00 uur: Voorbereidende kennismaking met coaching technieken en energiewerk.

In het eerste deel van de dag zul je samen met Leidy plaatsnemen aan tafel. Zij zal je bij de hand nemen en trainen op jouw persoonlijke vaardigheden en op wat je nodig hebt om anderen te kunnen coachen. 

Dit is een zeer waardevolle start van de dag, omdat je op deze manier al een essentieel element van de Leidy-methode eigen gaat maken. Persoonlijk bewustzijn, psychologische proceswaarneming en toepassing. Tijdens de consulten krijg je als trainer te maken met heel veel verschillende mensen. Onzekerheid, gevoeligheid, mensen met trauma’s, agressie, autisme of een fysieke uitdaging. Zowel alleen, als in combinatie met hun hond. Alles kan voorbijkomen. Het is dus van groot belang dat je leert hiermee om te gaan. Leidy is ervaringsdeskundige op het gebied van de ‘inside-out strategie’. Zij leert je hoe je de verbinding met je innerlijke kracht kunt maken en daarna in kunt zetten om te verbinden met een ander. Zowel met mensen als met honden.

10:00-13:00 uur: De praktijkvloer op.

Nadat je het eerste deel van de dag de theorie tot je hebt genomen, ga je dit uiteraard ook in praktijk toepassen. Je gaat in dit deel vier hondeneigenaren coachen, zowel de persoonlijke coaching als in combinatie met de hond op het veld. Wat je hier precies kunt verwachten? Ja…. dat weet je natuurlijk nooit. Je zult dus echt in het diepe moeten springen. Op consultdagen moet je ook anticiperen op dat wat er in het moment gebeurt, dus tot in de details voorbereiden kan niet. Je intuïtie en energie zijn de bronnen waarmee je zult moeten gaan werken. De Leidy-methode zul je dus eigen moeten maken en toe kunnen gaan passen. Leidy zal je hierin begeleiden, zodat je niet vanuit je hoofd gaat werken!

13:00-14:00 uur: De evaluatie

Ter afsluiting van de meeloopdag zal een evaluatie plaatsvinden. Tijdens het praktijkvloer gedeelte zullen er videobeelden worden gemaakt, die samen met jou en Leidy zullen worden bekeken en worden voorzien van Feedback. Op deze manier krijg je een volledig beeld van wat er nu eigenlijk de gehele dag is gebeurd en wat je allemaal hebt mogen meemaken en leren.

Daarbij is het belangrijk om het volgende nog even te vermelden. De deelnemers van het praktijkgedeelte zijn speciaal door Leidy geselecteerd als trainingsgroep. Zij weten ook dat jij in training bent bij haar. Er is dus begrip binnen de trainingsgroep voor je leerproces, wat een stukje vertrouwen en veiligheid met zich meebrengt. Uiteraard neemt dat niet weg dat je in het diepe zult moeten springen en deze groep natuurlijk ook wat uitdagingen voor je in petto heeft. Gepland en niet gepland, we werken tenslotte ook met dieren. 

Kortom, een dag vol lering, praktijkvoering en plezier. Een dag waar je absoluut wijzer en vaardiger van zult worden. 

Investering optie 1. €1500 (individuele begeleiding)
Investering optie 2. €1150 (groep van drie deelnemers)