Nieuws

CONTACT LEIDY

Bellen-met-life-coach-eidy-contact|
Recent was het eindelijk zover, mijn telefonisch consult met Leidy.
We zijn trots op onze roedel van 2 Amerikaanse Bulldogs en 2 Old English Bulldogs. We hebben 3 teefjes en 1 reutje. De reden voor een telefonisch consult is voor onze reu Zeus. Zeus kan in een opwelling raken als we visite krijgen of als ik thuiskom van boodschappen doen of van mijn werk. In een opwelling bedoel ik heel hoog springen grote ogen extreem enthousiast en niet van ophouden weten wat ik ook probeerde. Graag wilde ik dat Leidy op afstand mij wat inzichten en handvaten zou geven. Ik was al op de goede weg, maar had haar even nodig.
IK WILDE AAN DE SLAG
Ik vond het best spannend om gebeld te worden door Leidy. Ik wist nog niet goed wat ik kon verwachten. Ik had al veel filmpjes bekeken en eigenlijk was het voor mij gelijk een vertrouwd gevoel. Leidy was aan telefoon net als in haar filmpjes. Het gesprek was echt heel fijn ze gaf me handvaten waar ik mee aan de slag kon.
Het gaat inmiddels ook steeds beter. De rust bewaren is heel belangrijk en mijn ademhaling. Soms merk ik aan mezelf dat ik onrustig ben en dan denk ik aan wat Leidy had gezegd en dan herpak ik mezelf. Het gesprek 20 minuten was voor mij voldoende.
Heb je net even die handvaten nodig, dan adviseer ik je om een telefonisch consult in te plannen. Het heeft mij veel geholpen.
Dankje Leidy.
Liefs Mardie.
Contact Leidy
Wil je graag je hulpvraag bij mij neerleggen? Sparren? Inzichten krijgen? Om zo zelfstandig alvast een begin te maken met jezelf en hond? Of om juist af te stemmen welk traject bij jou en je hond past? Plan dan een telefonisch consult met mij in en dan gaan we in gesprek. Lieve jezelf eerst inlezen? Haal dan één van mijn boeken in huis.

Geef een reactie