Nieuws

ONZE HONDJES KEFFEN

onze-hondjes-keffen-leidy-zijlstra
Wij hebben met ons gezin deelgenomen aan de coaching van Leidy Zijlstra en wij hebben gekozen voor het traject “Privé balanssessie”.
Even voorstellen wij ons gezin, Sabina (49) moeder, Marcel (49) vader, zoon Donny (22) en dochter Fiene (16) en onze hondjes George (3) en Butler (1).
Een gezin wat enorm geniet van elkaar en vooral van onze hondjes. Ondanks dat wij enorm genieten van onze 2 lieve hondjes, ervaren wij toch irritatie bij een aantal situaties:
– De bel gaat,”help”
– Onverwacht opstaan “help”
– Bezoek “help”
– Buiten met onze hondjes andere hond in de buurt “help” (onze hondjes keffen)
Kortom HELP, wat nu, hoe, wanneer…..Ons gezin heeft hulp nodig en wel nu.
Onze overbuurman vertelde ons over Leidy, de coaching die ze gaf en het boek wat ze heeft geschreven. Na inlezen en kijken op Facebook en Instagram (hoe is haar coaching/aanpak?) hebben wij gevraagd aan onze dochter Fiene om contact met haar te zoeken en een afspraak is gelijk gepland. (Haar aanpak en coaching sprak ons enorm aan).
1 MEI WAS ONZE COACHING
Wij schrijven dit de avond na de coaching en nog voelen wij de energie die Leidy met zich meebracht. Positief direct en duidelijk, vooral dat.
Er wordt aangebeld en direct staat Leidy aan. Ze wijst ons op ons gedrag en het gedrag van onze hondjes. Na ongeveer 25 tot 30 min heeft ze ons en onze hondjes op 1 lijn. “Zo” zegt Leidy nu even tijd voor het gezin, wie zijn jullie en…. en…. Na een korte kennismaking direct weer “aan”, thee op en actie… Naar buiten onderweg spreken we als gezin even kort met elkaar ‘tjee wat een binnenkomst en wat een resultaat heerlijk, nooit verwacht en zeer positief…’
Zo heerlijk buiten met de hondjes, het volgende probleem is al zeer snel geen probleem meer. De directe duidelijke en fijne begeleiding van Leidy geeft een positieve wisselwerking.
Leidy spiegelde ons gedrag en vertaalde de reactie van onze hondjes. Zo begrepen wij al snel hoe wij met situaties moeten omgaan.
Al snel blijkt dat onze investering in het coaching traject het dubbel en dwars waard is. Haar no-nonsense aanpak zorgt voor snel resultaat. “Alles valt en staat met rust en de juiste energie.”
Mocht je als hondeneigenaar twijfelen, hopen wij dat wij jou met ons verhaal dit bij je hebben weggenomen. Dit was voor ons de juiste investering!
Wij zijn enorm blij dat wij Leidy op ons pad zijn tegengekomen en kijken uit naar de volgende sessie. Maar eerst ons huiswerk….
Leidy enorm bedankt voor je “zijn”, de liefde voor onze hondjes en de fijne energie…
Liefs,
Sabina en Marcel, Donny en Fiene en natuurlijk George en Butler.
Xx tot snel.
onze hondjes keffen

Geef een reactie