Nieuws

PUPPY HONDENSCHOOL

Puppy-hondenschool-life-coach-leidy-|

Eindelijk een puppy hondenschool volgens de Leidy -methode. Zoals jullie weten heb ik met trots dit jaar medegedeeld dat ik mijn eigen puppy hondenschool de bewustwording heb geopend. Helaas hebben overheidsmaatregelen tot op heden ons belet om bijeen te komen. Het heeft niet aan mij gelegen, de wil was er zeker, maar ik wil niet het risico lopen dat mijn klanten worden beboet. Het lijkt er op dat deze maand de maatregelen worden versoepeld en ook ik van start kan gaan met de nieuwe puppycursussen.

EXCLUSIEVE HONDENSCHOOL

Ik wil benadrukken dat deze puppy hondencursus echt een exclusieve puppycursus en school is. De cursus biedt een totaalpakket en gaat je alles gaat bieden om het tussen jou en de puppy te laten stromen. De cursus voorkomt bovendien dat je later met je hond alsnog voor een privé balanssessie moet gaan of dat je vóór mijn komst vervelende ervaringen hebt of zonder resultaat diverse hondenscholen die de dominantietheorie aanhangen moet bezoeken. Je gunt je eigenlijk een voorsprong in de groei en ontwikkeling van de band met je hond.

Via deze link kun je lezen welk avontuur je met je puppy aangaat en hoe de lessen zijn ingedeeld. Je wordt maar liefst 12 weken door mij begeleid en legt een stevig en bewust fundament neer. Dit proces vergt veel tijd. Ik heb dus dan ook besloten dat ik vooralsnog maar 2 groepen ga begeleiden. Hierdoor kan ik iedereen goed bijstaan en kan ik kwaliteit blijven waarborgen, waarbij ik mij richt tot die mensen die dit intensieve traject echt willen. Immers, het is een hele investering, maar je krijgt er heel veel voor terug en gaat dingen leren als nergens anders. Ik ben heel blij dat ik eindelijk deze cursus kan bieden, want naast het boek ‘In verbinding met je hond‘ kan nu ook het boek HELP een puppy! in praktijk worden uitgevoerd.

ZET IN JE AGENDA

Wil je dus dit jaar nog met je puppy (tot 1 jaar) aan de slag, zorg ervoor dat je je bijtijds aanmeldt voor de groep met puppy’s van 2.5 tot 6 maanden of voor de groep van 6 tot 12 maanden. De lessen zullen om de zaterdag gegeven gaan worden van 10:00-12:00 (pups van 2.5 tot 6 maanden) en van 19:00-21.00 (pups van 6 tot 12 maanden).

Data (zaterdag)

3 juli
17 juli
31 juli
7 augustus
21 augustus
4 september

De puppy hondenschool de bewustwording is gevestigd in Breda te Zundert. Wellicht denk je, ik wil het graag, maar de afstand is voor mij te ver. Bedenk dan dat afstand een relatief begrip is. Laat de afstand je niet beperken, de reis met je puppy is alles waard. Je investeert in een heel hondenleven en dan is een fijn fundament van groot belang.

Kortom, wil je een mooi en waardevol trajecten uitdaging aangaan met je puppy? Waarin je wordt voorzien  van veel kennis en op een plezierige manier met andere eigenaren aan de slag kunt gaan? Wees er dan bij! Iedere eigenaar en hondenras is welkom.

Ik sta te popelen om te beginnen! De eigenaren van de pup op de foto genaamd Ace (een American Bully van 15 weken), wilden en konden niet nog langer wachten en hebben recent een privé balanssessie gehad. Uiteindelijk gaan de eigenaren alsnog meedoen met de eerstvolgende puppycursus. De eigenaren willen zich willen blijven ontwikkelen en Ace volgens de Leidy-methode ongedwongen willen sturen. Ondertussen is Ace zelfs nog intern bij mij aan huis in training, zodat ik mijn expertise kan blijven ontwikkelen. In de volgende nieuwsbrief meer over de interne training. Puppy hondenschool.

Geef een reactie