Nieuws

STAFFORDS RAYO EN VIDA

Staffords-Rayo-en-Vida-hondencoach-Leidy-Zijlstra-bijtincident
WANDELEN MET STAFFORDS RAYO EN VIDA VAN LIFE COACH LEIDY ZIJLSTRA

Maandag mocht ik met mijn stafford Senna bij Leidy aan huis komen om een nieuwe halsband en riem te passen.

Ik heb al 2 privé balanssessies gehad en ook haar boek gelezen, dus ik heb haar methode inmiddels onder de knie. Het is een overwinnend gevoel als het eenmaal lukt. Controle hebben over jezelf en daardoor ook je hond. Bewust en gefocust wandelen. Ik krijg er meer zelfvertrouwen door als het weer is gelukt en daar was ik een tijd naar opzoek! Eindelijk de juiste persoon gevonden die mij echt iets kan leren.
&
Nadat Senna haar halsband had gepast met nieuwe riem, gingen we een stukje wandelen met ze allen
Rayo had volgens mij een oogje op Senna, maar Leidy had hem goed onder controle. Heel dankbaar om zelf te mogen ervaren dat zij met haar energie de honden de baas is. Na een paar keer achterom kijken liep Rayo rustig achter haar aan. Zonder dat ze maar iets tegen hem zei ofzo. Ze bleef alleen even stilstaan en bracht de rust en verbinding terug. Leuk om te zien hoe ze met haar honden omgaat. Ik nam er direct een voorbeeld aan. Staffords Rayo en Vida.
&
Naderhand vroeg Leidy mij of ik met 3 honden wilde lopen. Na enige twijfel moest ik deze uitdaging aangaan. Dit overkomt niet iedereen. Ze gaf eerst Vida aan mij en daarna kreeg ik ook de riem van Rayo. Daar liep ik dan met 3 honden, vol trots!
&
Dit komt doordat Leidy mij het vertrouwen gaf dat ik het kan en dat is haar kracht van coaching! Anders was ik dit nooit aangegaan.
STAPPEN VAN GROEI
Ik vond het een bijzondere ervaring om met Leidy Zijlstra Staffords Rayo en Vida te mogen lopen. Ook neem ik mee dat ik veel meer op mezelf kan en mag vertrouwen. Ik ben zo blij dat ik de stap voor een privé balanssessie heb gezet. Het is best een investering, maar wat je er voor terug krijgt is onbetaalbaar!
Ik raad ook echt iedereen aan die problemen heeft met zijn hond, en er zelf iets aan wilt doen, contact op te nemen met Leidy.
&
Wij gaan nu sparen voor een groepsconsult, om nog meer te kunnen leren en daardoor te groeien!
Dankjewel lieve Leidy en je ziet ons gauw bij een groepsconsult!”

Geef een reactie