Nieuws

BELLEN MET LEIDY

Telefonisch-contact-life-coach-leidy
CONTACT LEIDY
Bellen met Leidy en hierdoor mij in persoon spreken heeft voor vele voorkeur. Steeds meer van jullie plannen een telefonisch consult in. Ik meld dat dit vaak gezellige en geruststellende gesprekken zijn. Ik zie het als mijn taak om tijdens deze gesprekken mijn gesprekspartner bewustzijn te creëren, hem/haar te adviseren en (nieuwe) inzichten te geven. Je kunt door middel van mijn boek ‘In verbinding met je hond‘ al stappen maken, maar persoonlijk advies is toch altijd wel net zo fijn.
Zo had ik een tijd terug een gesprek met een hondeneigenaresse die zo onder spanning stond dat ze niet meer wist wat ze moest doen. Door mijn eigen ervaring met het gebruik van een muilkorf heb ik haar er anders naar kunnen laten kijken. Zij heeft na het gesprek direct een muilkorf besteld en mailde mij later dat ze dit zetje echt nodig had, omdat ze zich aanvankelijk schaamde voor het gebruik van een muilkorf.
GESPREKSONDERWERPEN
De onderwerpen die aan de orde komen tijdens een telefonisch consult zijn heel uiteenlopend, want iedere eigenaar heeft zijn/haar eigen reis met de hond. Alleen wanneer je vastloopt ga je zoeken hoe je op je eigen manier stappen kunt zetten en op zoek naar hulp. Ik heb al vaak hulp kunnen bieden met een frisse kijk op het gepresenteerde probleem.
Mijn kracht is om in het moment in te spelen op de bestaande situatie en de eigenaar te spiegelen. Deze aanpak zorgt voor grote transformaties. In een telefonisch consult kan ik veelal op afstand de eigenaar tools aanreiken, kan men hun hart luchten en zorgen delen. Zo kunnen we kijken wat het beste in dit geval werkt.
Een mailcontact is soms een wat complex communicatiemiddel om een goed antwoord te kunnen geven. Taal is complex en het visuele aspect van het voordoen ontbreekt. Door vaak naar mijn videoverslagen te verwijzen, kan ik toch de eigenaar ook op het visuele vlak bedienen.
DREMPELVERLAGEND

Een telefonisch consult kan er tevens toe dienen om eren eventuele drempel te verlagen. In een zekere zin is het een kennismaking, waarvoor men dus ook een telefonisch gesprek met mij inplannen. Een groot deel van de bellers beslist naderhand alsnog door te pakken, omdat ze liever niet willen proberen. Ze willen juist de tools gelijk goed in praktijk brengen. Een ander deel kan weer vooruit met enkel een telefonisch consult. Hoe dan ook worden, er mooie zaadjes geplant!

BELLEN MET LEIDY

Geef een reactie