Nieuws

MEELOOPDAG LIFE COACH LEIDY

Meeloopdag-life-coach-leidy-werken-met-honden
Jeej! ????
x
Ik heb weer een certificaat kunnen ondertekenen en een bewuste hondenliefhebber erbij. Ik heb Denise niet in het diepe gegooid, maar de bodem laten zien. Ze heeft de tweede meeloopdag sessie eigenaren gecoacht met maar liefst 8 honden. Wat een groei heeft ze doorgemaakt.
x
Ben jij net als Denise en ik helemaal weg van honden? Wil je groeien in je energetische communicatie tussen mens en dier? Ervoor zorgen dat een hond begrepen wordt vanuit gelijkwaardigheid? Jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit wat voor jou!
DE GROOTSTE VRAAG

De grootste vraag is altijd; Hoe kan Leidy met honden wandelen en huizen betreden zonder dat de hond uitvalt, trekt of gelijk de aanval inzet? Ook wel; Hoe breng ik hondeneigenaren in verbinding met zichzelf en hond? Vanaf nu kan ik jou dat allemaal leren
X
Een meeloopdag is innoverend, inspirerend, intensief, pittig, erg leuk en leerzaam. De dag is opgesplitst in een theoretisch kader en een praktijkoefening. Wanneer jij je inschrijft, staan er hele leuke hondeneigenaren met intense honden op jou te wachten! Waarom intense honden hoor ik je vragen. Dit heeft te maken met het gegeven dat ik over het algemeen werk met grote en intense honden. Je kunt dan maar beter gelijk in het diepe springen, want ook ik weet niet wat ik op een consult exact kan aantreffen. Dit is ook helemaal niet nodig, want mijn intuïtie, energie en de hond geven precies aan wat er nodig is om de transformatie op te maken. Echter is het de kunst om alles in jezelf in verbinding te krijgen en te houden, om er zo geheel voor de hondeneigenaar te kunnen zijn. De hoofdvraag is: hoe dat je dat? Wil je net als ik van je passie je beroep maken? Wil je iedere dag echt het verschil kunnen maken tussen hond en eigenaar, dan is een meeloopdag de dag om je droom waar te gaan maken!
x
Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Wil je alles volgens de Leidy-methode leren en het in praktijk gaan uitvoeren, wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan. Ik zie ernaar uit om jou klaar te stomen voor het echte werk!

x
Wees je ervan bewust, dit is niet een investering voor één dag, maar voor heel je hondenleven.
x

Geef een reactie