Nieuws

MEELOOPDAG ERVARING LIFE COACH LEIDY

Meeloopdag-ervaring-met-life-coach-leidy-zijlstra-
Een Meeloopdag met Life coach Leidy Zijlstra is en hele ervaring. Sinds vorig jaar december 2020 kun je met mij meelopen. Vorig jaar en ook dit jaar hebben meerdere hondenliefhebbers en trainers zich aangemeld voor een Meeloopdag. Deze Meeloopdag ga je zelfstandig onder mijn begeleiding de Leidy-methode toepassen en overbrengen op andere hondeneigenaren.
Annemieke is de allereerste Deelnemer geweest. Sterker nog, ze melden zich al bij mij voordat ik deze Meeloopdag geheel tot stand had gebracht.
IETS NIEUWS ERVAREN
Ik vond het opmerkelijk en leuk dat een ervaren kynologische hondentrainer zich bij mij melden. Waarom? Als je in de hondenwereld werkt weet je hoe naar deze wereld is. Het is daarom heel belangrijk dat je nooit een oordeel velt zonder dat je de persoon in kwestie persoonlijk hebt gesproken en heb zien werken. Social media kanalen zorgen er veelal in deze wereld voor (alle wereldjes overigens) dat er een subjectieve meningsvorming komt.
0
Annemieke vond de video’s die ik post van de transformaties interessant, alleen wilde ze met eigen ogen zien hoe ik hondeneigenaren coach en veel meer leren over het coachen van mensen. Alleen wanneer je het zelf ervaart kun je objectief je eigen mening vormen. Ik noem dit ook wel de meeste liefdevolle en oordeelloze aanpak van verbinden en iemand of een methode leren kennen. Annemieke is hier een mooi voorbeeld van.
INVESTEER IN JE EIGEN ONTWIKKELING
Het boek ‘In verbinding met je hond‘ weergeeft al goed mijn methodiek, maar lezen en ervaren is een wereld van verschil. Steeds meer mensen melden zich aan en beseffen dat de eenmalige investering een investering is die ze iedere dag met het werken van honden en mensen kunnen toepassen. Je investeert in je eigen ontwikkeling, kennis en de mensen die je verder wil helpen. Hoe meer mensen andere hondeneigenaren tot een hoger bewustzijn kunnen krijgen, hoe beter.
Iedereen meldt zich met een persoonlijke reden en doel aan. De één werkt al met honden, de ander wil alleen deelnemen om via het werken met honden en mensen aan zijn ontwikkeling te werken en weer een ander wil er zijn werk van maken.
0
Wie ben jij als je in het diepe springt? Je oordelen en verwachtingen opzij zet? Je eigen processen daarin meeneemt? Uit je comfortzone stapt en met vlijmscherpe spiegels aan de slag gaat, met de hondeneigenaren die je daarin bijstaan? Al dit zonder te weten hoe een sessie gaat, want dat weet je nooit bij mensen en dieren. Dit maakt dat je ongedwongen het proces kunt aangaan en in het moment kunt leven en deze Meeloopdag je ervaring kunt gaan opdoen.
DE LEIDY-METHODE OVERBRENGEN
Ik heb Annemieke heel diep zien gaan. Als ik over diep gaan spreek, dan heb ik het erover dat je stukken in jezelf tegenkomt die pijn doen en aandacht nodig hebben. Kies je de weg van de meeste weerstand (het vluchten) of kies je voor de weg van de minste weerstand (er doorheen gaan)? Deze weerstanden worden vaak omgedraaid, maar de minste weerstand is toch echt altijd je processen aangaan.
0
Annemieke is alles aangegaan en ik ben blij dat zij de eerste deelnemer was. Ik heb het overdragen van mijn methodiek tijdens deze sessies als heel leuk ervaren. Deze Meeloopdag ervaring was voor mezelf ook leerzaam, want ineens moest ik alles wat ik zag en voelde even laten, omdat de Deelnemer dit moest leren overbrengen. Ik zie hoe dan ook nu al uit naar de overige Meeloopdagen met andere gemotiveerde mensen.
DE BASIS OM TE WERKEN MET MENSEN EN HONDEN
Wil je echt op een next level niveau gecoacht worden? Wil je alles leren van de Leidy-methode en net zoals ik vele hondeneigenaren helpen, meld je dan aan voor deze exclusieve dienst en je gaat stoeien, groeien en bloeien! Door een meeloopdag traject aan te gaan, leg je door de Leidy-methode een mooi fundament neer waarnaar je jezelf verder kunt ontwikkelen.
0
Ik zie er naar uit om jou bij te staan in jouw ontwikkeling en het realiseren van jouw droom, het werken met honden en mensen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.
0
Kijk en geniet mee van de certificaat overhandiging en hoor Annemieke haar ervaring.

Geef een reactie