Nieuws

CONTACT MET LIFE COACH LEIDY

Contact-life-coach-leidy-zijlstra-bellen
TELEFONISCH CONTACT

Naast mailcontact kun je ook telefonisch contact met mij hebben. Er zijn tegenwoordig veel hondentrainers en coaches die zich aanbieden. Maar wie is nou voor jou geschikt? Mijn antwoord: Die persoon waar je het beste gevoel bij krijgt en die openheid van zaken geeft.

De kans is groot dat je reeds op mijn website hebt gekeken. Wellicht heb je al hulp ontvangen, maar is het probleem niet opgelost en ben je na zoveel hulp sceptisch geworden. Dat kan ik helemaal begrijpen, want de keuze is soms te groot en als je negatieve ervaringen hebt gehad, word je voorzichtig. Alleen wil ik juist eigenaren meegeven dat ze nooit moeten stoppen met hulp zoeken. Je komt uiteindelijk bij iemand terecht die aansluit bij je hulpvraag.

Ik doe de mail zelf en het is mij ook wel duidelijk geworden dat er eigenaren zijn die specifieke vragen hebben en liever rechtstreeks contact met mij willen hebben en mij  persoonlijk willen horen. Een mailcontact is soms een wat complex communicatiemiddel om een goed antwoord te kunnen geven.

Om de drempel te verlagen kun je telefonisch contact met mij opnemen. Deze worden standaard op maanddag donderdagavond tussen 19.00-21.00 gehouden. Je kunt je gesprek met mij zelf online inplannen.  In een gesprek van 20 minuten krijg je persoonlijk contact met mij en hoor ik je verhaal aan, geef ik je feedback en een direct inzetbare tool passend voor de situatie. Wanneer je in de situatie zit overzie je dingen vaak niet en ik kijk vanaf de zijlijn met je mee. De gesprekken zijn niet super lang, omdat we natuurlijk to the point willen komen. Soms is een advies al voldoende en via de telefoon kan er veel sneller worden ingespeeld op problemen en een beter beeld worden geschept. Ook laat ik je weten wat ik eventueel verder voor je kan betekenen.

Ik zie uit naar onze eerste telefonisch contact en kennismaking.

Geef een reactie