Nieuws

NIEUWJAAR EN FEEST

Feest-Life-coach-leidy-humans-and-dogs-bedrijf-jarig

Vandaag is Life coach Leidy – Humans and dogs  vier jaar geworden. Na enig tumult in het eerste jaar (mijn vaste lezers weten nog dat ik het lijdend voorwerp was van een hetze, maar ik keihard heb geknokt voor rectificatie) heb ik nu te melden dat ik al vier mooie en hele leerzame jaren heb volbracht. Wat een mensen met mooie honden (zielspiegels) ontmoet ik toch ieder jaar weer.

TERUGKIJKEND OP 2020

Het jaar 2020 was echt een knaller. Het hoogte punt was toch wel dat ik werd uitgenodigd om in de studio van Koffietijd te komen spreken. Het voelde echt als een beloning voor het harde werken. Ik ging toen live met Loretta Schrijver in gesprek om bij mensen weer bewustwording te creëren, hen kennis te laten maken met de Leidy-methode en te spreken over mijn nieuwe boek HELP een puppy! te spreken. Deze aflevering kun je nu ook terugzien via mijn Youtube-kanaal.  
Door de corona-crisis ben ik heel creatief geworden. Nog altijd kijk ik als hondencoach met verwondering terug, om te beseffen wat voor groei ik heb doorgemaakt. Vroeger kreeg ik maar 1 mailtje per twee weken van mensen die eigenlijk alleen tips wilden, maar (nog) geen dienst wilde afnemen. Ik mailde terug en wilde ze dan overtuigen dat ik ze echt kon helpen. Vervolgens mailde ik dan eindeloos door, zonder resultaat, want ik was weliswaar van mijn kunnen overtuigd, maar de klant kende mij nog niet. Ik en mijn methode was nog onvoldoende zichtbaar, welke uitdaging ik heb opgepakt. Inmiddels ben ik veel meer zichtbaar en draag ik mijn methode overtuigend uit en sta ik geheel in mijn eigen kracht. Mensen die twijfelen geef ik altijd vanuit liefde terug; ”Als je zover bent, sta ik voor je klaar.” De ervaring heeft mij meer dan eens laten zien en geleerd dat iedereen bij mij terecht komt wanneer hij of zij er klaar voor is, zich in mijn werkwijze kan vinden en dan ook echt verandering wil.

BIJ WIE PAST DE LEIDY-METHODE?

Ik ben van mening dat de Leidy-methode echt voor iedere eigenaar van een hond waardevol is. Ik weet dat iedereen zo zijn eigen persoonlijke voorkeuren en verwachtingen heeft. De video’s op mijn Facebook-pagina worden duizenden keren bekeken en de grote vraag is altijd; “HOE DAN?” Dit kan altijd voor eigen interpretaties zorgen. Ik ben daarom heel blij dat zoveel hondeneigenaren hun ervaring willen delen en de HOE DAN-vraag mogen ervaren en uitleggen, omdat dit weer besef en bewustwording geeft bij anderen. Zolang men niet vanuit dit besef de problematiek aanpakt en aan zichzelf werkt, kunnen mensen leren van de Leidy-methode. Ik coach de eigenaar achter de hond, wat alles meteen in een ander perspectief plaatst.

De Leidy-methode slaat vooral goed aan bij hondeneigenaren die zelfbewust willen worden, eigen
inzicht willen verwerven, vanuit energie willen werken en willen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling, zonder gebruikmaking van externe hulpmiddelen (onderdrukkers) hun hond willen zien en leren accepteren zoals deze is. We willen vaak honden maken zoals wij ze willen zien, maar zo werkt de natuur niet. Wij mensen willen ook graag geaccepteerd worden zoals we zijn, want dat voelt het meest prettig. Dat werkt bij de hond niet anders. Daarbij zorgt de Leidy-methode niet alleen voor een betere band met je hond, maar ook met jezelf.

Kortom, op naar nog meer mooie jaren! Ik heb altijd gezegd: ik ga door met dit werk tot ik oud, seniel en versleten ben. Tot dan ga ik door met mijn missie en dat is hondeneigenaren verbinden met zichzelf en hun hond. Het brengt ook mij telkens nog nieuwe inzichten.

Geef een reactie