Berichten, Nieuws

LEIDY, MIJN MAN STAAT NIET TE SPRINGEN OP JE KOMST…

Ervaring

Pakkende titel, maar die geef ik bewust, zodat jullie even met aandacht gaan lezen.

Maak kennis met lieve Nanny & haar kanjer van een Labradoodle Noa.

Nanny, zat met haar handen in het haar. Bezoek ontvangen, dat deed ze al maanden niet meer. Sterker nog, zowel dan deed ze Noa achter een speciaal geplaatst hekje, zodat Noa niet bij het bezoek kon. Noa was reactief en deinsde niet terug en Nanny was maar wat bang dat het eens tot een bijtincident zou komen. Hij blafte onophoudelijk en gromde veelal.

Aan de riem was Noa ook heel fel en Nanny die werd met de dag angstiger en wist het niet meer. Veel hoop had ze niet meer, want nadat ze 2 hondengedragstherapeuten had laten komen was de maat voor haar man vol. “Nanny, ze hebben beide nog niets veranderd en we zijn geen stap verder gekomen.” Toen moest Nanny haar man nog even vertellen waarom Life coach Leidy wel zou helpen.

Ik heb eigenlijk met de mensen te maken die al heel wat mensen hebben laten komen en dus veelal sceptisch zijn. Ja, ondanks de beelden en recensies. Vroeger, toen ik de mail zelf nog deed en net met mijn bedrijf begon, was ik dagen aan het mailen met mensen om te vertellen waarom mijn methode wel werkt. Die onzekere fase ben ik ver voorbij! What you see is what you get. Twijfel je? Zoek dan gerust verder.

Nanny, pakte ondanks de achterdocht van haar man door. Hij was heel het consult erbij en ik zei: “Ik begrijp je tenzeerste. Echter, is mijn aanpak no-nonsens en gaan we alsmaar in praktijk aan de slag. Daarbij ga ik mezelf niet met woorden bewijzen, maar ga ik het je gewoon laten zien dat hier heel veel mensen ongeschonden binnen komen en Noa relaxed aan de riem gaat lopen.”

En? Nanny stond perplex en bleef maar zeggen: “Leidy, ik ben zo blij met jouw komst.” Tussendoor knuffels, wat waterige ogen en heel veel opluchtingszuchtjes. Oh en haar man was uiteindelijk ook blij, omdat hij inzag wat mijn aanpak per direct teweeg brengt. Daar waar bezoek niet meer kwam (dit ontweek Nanny) hadden we ineens zo’n 10 man in huis en passeerde Noa in rust meerdere honden.

Noa is een scherpe spiegel voor Nanny, die vanmorgen dwars door haar angsten heenging. Ik ben trots op dit mooie en lieve Duo.

Noa, geniet van de wandelingen met je nieuwe LCL halsband en je zelfbewuste eigenares.

Geef een reactie