Berichten, Nieuws

EXTREEM HEFTIG EN INTENS CONSULT

Ervaring
Lieve Macho & Diesel,

Vandaag heb ik jullie na 2 jaar dan eindelijk mogen ontmoeten. De reden houden we lekker voor ons, maar ik kan stellen dat ik heel blij ben dat deze dag is aangebroken.

Jullie zijn niet de eerste Rottweilers, maar ik heb vandaag wel uitgesproken dat jullie echt één van de meest heftige en intense honden aan de riem zijn die ik heb gehad.

Macho, jij was het meest intens. Je was één en al frustratie en gilde alles bij elkaar en wilde iedere hond aanvallen. Diesel, jij bent veel relaxter, maar je werd heel onrustig van Macho, wat maakte dat je ook uitviel.

Dat jullie eigenares jullie nog hield was mij ook een raadsel, maar het was mij ook duidelijk dat de observatie niet langer dan een halve minuut mocht duren. Ik moet altijd repressief optreden en ik ging aan de bak.

Mijn werk is maatwerk en Macho ik ging bewust eerst met jou aan de slag. Jij moest echt door een patroon heen, want je moest mentaal héél veel voeding tot je krijgen. Ik hielp je door jouw proces heen door rustig te blijven en je bij te staan. Overigens, man, ik heb jouw sportschool mogen ervaren. Al trekkend woog je gerust 80kg en ik met mij zo’n 50kg liet jou even zien dat ik jou prima aankon, want mentaal weeg ik 1000kg. Iedereen stond versteld ?

Je bent eerlijk waar, van alle honden die ik in 2 jaar heb gehad, de eerste hond dat ik zei: “Ik kan bijna de paraplu niet meer vasthouden en morgen heb ik echt spierpijn in mijn armen.” Je kunt je voorstellen dat ik jou dus nooit zal vergeten lieve troela, haha. Ik stopte ook pas toen ik zag dat de emmer bij je geleegd was en je ruimte had om met mij te connecten, want die was er niet, je was ongelooflijk gestresst en zo primair. Ik moest je resetten en dat was gelukt. Ondanks je fysieke kracht, bedankt voor je vertrouwen.

Ofschoon, daarna moest jouw eigenares met jou aan de slag. Ik wist niet wat ik zag maar wat ging zij hard! Ik zei vol trots: “Jongens, maak kennis met Barbara en Macho, die een grote middelvinger naar jullie opsteken en de hele wereld aan kunnen.” Iedereen moest lachen en stond net als ik versteld. Wow! Wat een power duo waren jullie geworden. Macho, daar waar begin consult je staart kaarsrecht stond en je eigenares niet met je kon lopen, was jouw lichaamshouding 100% relaxed en negeerde je alle honden. Toen moest Diesel erbij en ik kan gewoon niet genoeg uiten hoe ONWIJS GAAF het was te zien hoe jullie alle honden negeerde en hoe jullie eigenares aan het stralen was.

Heel de buurt kwam zo op de vroege zondagmorgen kijken wat er gebeurde. Ook die mensen hadden bewondering voor jullie eigenares, gezien het feit ze haar angsten ging aanpakken. Zo stoer en goed!

Jullie hebben een mooi setje Life coach Leidy halsbanden en riemen gekregen en jullie eigenares ziet uit naar haar verdere proces met jullie.

Zo mooi, van een gefrustreerde (harde hand methode) en onzekere vrouw naar een vrouw die vol trots met jullie vele honden passeerde. Dit consult is zeer indrukwekkend, wat maakt dat ik toch wel weer en video in elkaar zal zetten van Rottweilers. Dit moeten mensen zien en weten.

Jullie gaan mijn boodschap weer verspreiden: LEER VAN ONS ALS HONDEN & HARDE HAND IS NIET NODIG!

Slaap lekker dame en heer. Jullie zijn vast kapot, net zoals jullie eigenares. Ik heb hierna gelukkig een klein hondje, haha.

LIEFS

Geef een reactie