Berichten, Nieuws

WEER DEFINITIEF TERUG BIJ EIGENARES

Live show
Kennen jullie deze dame Angel nog? Twee maanden terug kwam ik voor de eigenares van Angel. De link van deze ervaring staat onderaan deze update, maar nu eerst het volgende.

Angel, is voor mijn komst een paar maanden in beslag genomen geweest, naar aanleiding van bijtincidenten. Alvorens jullie denken: “Zie je wel, weer zo’n Stafford”, lees eerst voordat je oordeelt. Ik wil gelijk laten weten dat Angel boft met haar eigenaresse. Waarom? Die heeft Angel uit een vervelende onstabiele situatie gehaald. Daar waar er trainers waren die adviseerde dat Angel een spuitje moest of alleen met een schokband nog kwaliteit van leven zou hebben, heeft Brenda het tegendeel kunnen bewijzen. De rechter heeft Angel weer helemaal toegewezen aan de eigenaresse! Brenda heeft zich aan alle voorwaardes gehouden en is naar oplossingen gaan zoeken, ze wilde niet opgeven! De eigenaresse was verplicht om een training te volgen. Na goedkeuring en overleg met haar advocaat, mocht ik Brenda helpen met Angel en door middel van een balans sessie coachen.

Angel is héél intens en bij binnenkomst was je je leven niet zeker en aan de riem was het niet relaxed, maar niets is wat het lijkt! Brenda, heeft mij super goed op de hoogte gehouden en recent ontving ik deze leuke foto, met Angel haar nieuwe Life coach Leidy halsband en deze mooie update.

“Hey Leidy,

Ik ben super blij met hoe goed het nu gaat. We gaan weer elke dag met goede moed wandelen. Voorheen ging ik niet meer met Angel naar het kanaal toe en nu wil ik er elke dag met Angel heen. Als angel haar zin niet kreeg, dan ging ze er maar bij zitten en dan wachtte ze net zo lang tot ze haar zin kreeg, maar dat is veranderd. Nee is nee en aan de riem doet ze het ook goed. Ze trok zoals je weet onwijs en was alsmaar alert. Soms gaat het nog weleens fout, maar dan doen we het gewoon weer opnieuw. Voorheen werd ik weleens boos en nu zeg ik het op een rustige manier. Ik heb geleerd en opgemerkt dat ik daar veel meer mee bereik. Ik geef mijn gevoel nu ook meer aandacht en dat deed ik toen niet. In huis blafte ze altijd constant bij bezoek en was ze fel, ook dat gaat steeds beter. Overigens, heb ik naar aanleiding van jouw advies de stroomband weggegooid, ik was mij er niet van bewust wat het echt met haar deed, maar heb een moeilijke periode afgesloten en ben na jouw komst echt opnieuw begonnen. De stroomband komt niet meer in mijn huis. Ik besef mij dat ik gewoon moest veranderen. We zijn er nog niet, maar we zijn al zoveel verder dan voorheen.

Groetjes Brenda.”

* LEES: IN BESLAG GENOMEN EN DAN…

• Gezien de privacygevoelige informatie, is er eerst overlegd met Brenda, die naderhand akkoord is gegaan met de openbaring van dit stuk.

Geef een reactie