Berichten, Nieuws

WAT HATERS NOGAL ONDERSCHATTEN

Weetje, hetgeen ik zo ga delen vind ik inmiddels grappig. Er zijn haters, die een paar dingen zwaar onderschatten, maar eerst belangrijker nieuws.

Dit zijn Minke & Felicia en in januari hebben ze een spoedconsult geboekt met heel het gezin. Het ging erg slecht aan de riem en de maat was vol! Vandaag, na 7 maanden ben ik weer bij ze geweest. Ze wilden een opfrisser. Ik wist niet wat ik vandaag zag, maar ongelooflijk! Wat is heel het gezin onwijs gegroeid. Ik moest nog wel wat puntjes op de i zetten, maar daar kwam ik dus ook voor. Indy, de rechter dame is megaaaaa intens en aan de riem trok ze gigantisch en viel ze fanatiek uit, maar vandaag…Huh, was dat Indy? Ze trok niet of nauwelijks, negeerde de vele honden en was rustig. Als ze toch gespannen werd, liet ze goed zien hoe de eigenaren zich voelde. Ik ben met recht mega trots, want hoe tof is het om te horen: “Leidy, mijn man loopt nu met 3 honden (kleine hondje was binnen), ik loop nu zonder angst met beide honden en Felicia vind Indy soms nog spannend, maar laat ze ook weer uit.” Genieten, om te zien waar mijn klanten, die consequent aan de slag zijn gegaan, staan na mijn komst.

Voor mijn 2e komst was er iemand die ze een negatief en kansloos berichtje had gestuurd. Wat veel haters onderschatten is dat 50% van mijn klantenbestand voortkomt uit de mensen die mij al langere tijd op Facebook volgen. Ze weten wat ik doe, waar ik voor sta en lezen zat ervaringen van klanten met de beelden die laten zien wat mijn methode inhoud. Verder, bestaat 45% van mijn klantenbestand uit mijn 1e gecoachte klanten. Zij die kennissen, vrienden en familie naar mij doorverwijzen en maar 5% mensen zijn die mij nog niet volgen en kennen en via via bij mij terecht zijn gekomen. De haters moeten er maar aan wennen en accepteren dat er nou eenmaal best wat mensen zijn die wel weg zijn van mij als persoon, mijn werk erg goed en fijn vinden, die mij lief hebben, waarderen, respecteren en van mij willen leren. Ik trek me er in ieder geval niets meer van aan en geniet van mijn werk.

Felicia, heeft mijn boek in huis, de Life coach Leidy halsbanden, ze komen naar mijn theatershow en hebben me zelfs een 2e keer laten komen. Met andere woorden, ik heb gelukkig heel veel volgers die zich niet laten infecteren en trouwe klanten die mij steunen. Komt er een negatief bericht bij ze binnen, spelen ze die direct met naam en alles door via de mail en waar nodig maken we er werk van.

Bij deze dus mijn dank aan alle trouwe volgers. Ik reageer weinig, lees niet altijd alles, maar jullie zijn een fijne achterban en ben ergens ook wel dol op jullie. Ik voel namelijk de positieve en liefdevolle vibe door een bericht ????

© Leidy Zijlstra / Life coach Leidy – Humans and dogs

Geef een reactie