Nieuws

VERNIEUWDE HONDENRIEMEN EN HALSBANDEN

Eindelijk is het zover en kan ik met trots mededelen dat de nieuwe Life coach Leidy halsbanden en riemen weer te verkrijgen zijn in mijn online webshop! Voorheen kocht ik de halsbanden kant en klaar elders in, maar ik was hierdoor erg afhankelijk, wat maakte dat de levering dubbel zo lang duurde. Daarbij wilde ik iets op de markt brengen waar ik volledig achter stond en voort zou komen uit mijn eigen creatie en wensen. Ik wilde dus niet genoegen nemen met minder, maar in deze juist voor meer gaan. Kwaliteit staat binnen mijn bedrijf hoog in het vaandel.

Waarom is een goede halsband en riem zo belangrijk?

Deze lederen halsbanden zijn met zorg gemaakt, waarbij de nadruk voor mij ligt op materiaal wat lang mee kan en niet breekbaar is. Een goede wandeling begint per slot van rekening bij een goede halsband en riem, daarom heb ik iets laten ontwerpen waar ik mijn honden ook graag mee zou willen uitlaten en ik aan de wensen van de klanten gehoor kan geven. Ik heb te vaak gehoord van hondeneigenaren dat de halsband stuk ging en van de nek afglijdt, omdat hun hond uitviel en trok. Uiteraard zorgt de Leidy-methode ervoor dat dit niet meer gebeurt, maar als dit wel het geval is, is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je halsband en riem. De halsbanden zijn van zeer goede kwaliteit, stoer, degelijk en mooi! Ik liep er altijd tegenaan dat een halsband vaak te druk is of met veel kleur. Ik wil graag rust uitstralen. Inmiddels zijn een aantal deelnemers van het groepsconsult en klanten die een privé sessie hebben gehad al in het bezit van de geheel vernieuwde Life coach Leidy halsbanen en riemen en ik gun heel veel andere hondeneigenaren ook veel wandelplezier met een mooi setje van de Life coach Leidy lijn.

Wat zijn de veranderingen ten aanzien van de vorige halsbanden en riemen?

Nieuwe variant 1: De halsbanden van 4,5 cm breed zijn voorzien van het Life coach Leidy logo. Het logo met het hoofd van de hond is met de hand getekend door een trouwe fan en volger van mij genaamd Gracie uit Amerika. Het is het hoofd van mijn bluenose stafford hond Vida. Dit logo is in het leer gebrand.

Nieuwe variant 2: De halsbanden van 3cm breed zijn voorzien van  Life coach Leidy penning. Deze zijn gemaakt van aluminium. De halsband is niet breed genoeg om het logo erin te laten branden, dus deze penning laat alsnog zien dat je met een Life coach Leidy halsband loopt. Daarnaast is de halsband voorzien van een brandstempel met de tekst: Life coach Leidy.

Oude variant: Voorheen sloeg ik in de halsbanden en riemen de initialen van mijn bedrijfsnaam LCL (Life coach Leidy) er met een lederstempel zelf in. Dit koste mij zeeën van tijd. Daarbij zou niemand weten wie of wat LCL nou eigenlijk is. Nu ben ik inmiddels bijna vier jaar verder en wil ik er meer dan voor uitkomen dat ik Leidy Zijlstra ben van Life coach Leidy – Humans and dogs.

Verder zijn de riemen ook allemaal voorzien van de tekst Life coach Leidy. Uiteraard is het ook mogelijk om de penning los te bestellen, zodat het setje ook met een grote halsband compleet is.

De maten zijn tot op heden beperkt, omdat ik voorheen met een overvolle voorraad zat met maten waar weinig vraag naar wasMocht je een specifieke maat willen, ze gaan per 5cm, dan kan je dat doorgeven. Alle verzoeken zullen worden bekeken en bij voldoende vraag tot uitvoer worden gebracht en in de webshop te verkrijgen zijn.

Ik wens iederen super veel wandelplezier en als ik je kan helpen! Mail gerust naar info@lifecoachleidy.nl
Waarom nog jaren in strijd zijn met je hond als je weet dat het anders kan? Ik kom jou, die dit leest, graag verder helpen.

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/1201095130282742/

Geef een reactie