Nieuws

VEEL ENERGIE

Hoi,

Mijn naam is Sky en ik ben 2 jaar. Ik ben een Labradoodle F3 formaat en een grote energie ????. Als ik buiten loop en een hond zie, dan uit ik mij op manieren die mijn eigenares niet zo fijn vind. Mijn pakket bestaat uit; Blaffen, niet mee willen lopen of overenthousiast reageren. Vandaag, koos ik voor het 3e, althans het is geen keuze. Ik heb gewoon 3 manieren hoe ik de onrust en spanningen van mijn eigenares uit.

Ik heb al heel wat cursussen gedaan en ook privé trainers aan huis gehad, maar mijn eigenares zocht wat anders. Ze wilde iemand hebben die enkel aan haar zou werken, want ze wist dat ze dingen anders moest doen, maar hoe? Dat kwam hondencoach Leidy haar vandaag super goed leren.

Ik kom bij de hondenuitlaatservice en die kende Leidy, omdat een Klant van de eigenares van de uitlaatservice weer een Klant heeft die weer gecoacht was door Leidy. Ja, Leidy, mensen weten je te vinden. Er waren 5 honden aanwezig, van een gedragstherapeut tot de hondenuitlaatservice en onbekende aan toe. Mijn bazin had zich ingelezen betreft Leidy en haar methodiek en na de zoveelste vervelende wandeling, wist mijn eigenares dat ze moest doorpakken. Ook al liepen we pas echt goed 1 maand tegen deze gedragingen aan de riem aan, ze wilde echt voorkomen dat het erger werd. Daar was Leidy erg over te spreken!

Nou, mijn bazin heeft het geweten. Binnen enkele sec. had ze de perfecte hond aan haar zijde. En ik? Ik mocht een blije ei blijven, maar door de ongedwongen sturing van mijn eigenares werd dat in goede banen geleid.

Mijn video volgt nog. Ik ga nu slapen! Moe van mezelf, ik heb het namelijk erg goed gedaan, ook zal zeg ik het zelf ????.

Dikke lebbur voor jou Leidy! Wellicht, tot bij de ‘follow up’ sessie.

Geef een reactie