Nieuws

TRAINEN MET MEERDERE HONDEN

Groepsconsult ervaring Life coach Leidy Zijlstra
GROEPSCONSULT ERVARING
Afgelopen weekend heb ik, samen met Mylo, mijn Amerikaanse stafford van bijna 4 jaar, deelgenomen aan het groepsconsult bij Leidy. Ik kan je zeggen! Geen-moment-spijt! Elke hondenschool, elke hondencoach/trainer, iedereen die honden traint/heeft o.i.d. zou met de Leidy-methode moeten werken.
 
Ik liep niet tegen hele grote problemen aan met Mylo, maar wel situaties waar ik zelf de oplossing niet voor had, onder andere:
 
– Mylo zat bij het ontmoeten van andere honden gelijk heel hoog in zijn energie.
– Als ik met iemand erbij Mylo aan het uitlaten was, had Mylo door dat mijn focus/aandacht niet bij hem lag en dat uitte zich door trekken aan de riem.
AL EERDER HULP GEZOCHT
Ik heb 1 keer eerder hulp ingeschakeld, dit was o.a. omdat toendertijd tijdens het wandelen Mylo z’n focus overal was, behalve op mij. De hondentrainer gaf mij het advies, mijn hond binnenshuis de hele dag te negeren zodat mijn hond tijdens het wandelen zo blij was met de aandacht dat hij zich wel zou gaan focussen op mij. Ik heb de hondentrainer bedankt voor het advies en medegedeeld dat die methode niet bij mij past.

Kort hierna kwam ik Life coach Leidy tegen op social media, hoe meer filmpjes ik zag hoe geinteresseerder ik raakte.

IK WILDE MEER VAN DE LEIDY-METHODE

Toen ik hoorde van de theatershow van Leidy heb ik meteen kaarten gekocht en ben ik hier naar toe gegaan. Wauw! Wat een gave show en wat een goede methode! Dit past wél bij mij. Al snel had ik ook Leidy haar boek in verbinding met je hond in mijn bezit.

Na de theatershow en het lezen van Leidy haar boek merkte ik al duidelijk verschil in de wandelingen met Mylo. Toch bleef het kriebelen, een persoonlijk coaching en ervaring, hoe vet zou dat zijn!
 
We begonnen het groepsconsult met een theorie gedeelte. Ik wist niet goed wat ik hiervan kon verwachten en ondanks dat we allemaal vreemden voor elkaar waren hing er een ontspannen, gezellige en open sfeer.
 
Hierna gingen we naar buiten en werden we gecoacht met de hond erbij. Het is zo tof om te zien dat als je als eigenaar verandert je hond jou volgt. Dat je hond jou feilloos aanvoelt.
 
Ik zou iedereen die twijfelt om mee te doen aan een groepsconsult willen zeggen, doe! Of je nou tegen grote of minder grote problemen aan loopt, op deze manier samenwerken met je hond is niet alleen heel fijn maar ook enorm leuk en relaxt!
 
Lieve Leidy,
Nogmaals enorm bedankt!!
De manier waarop je coacht werkt.
Ik heb plezier gehad en geleerd tijdens het groepsconsult en Mylo en ik gaan aan de slag samen 🙂
 
Liefs,
Jacoline.

***

Wil jij ook de Leidy-methode onder de knie krijgen en toepassen? Zodat je de beste versie voor jezelf en hond wordt vanuit een ongedwongen sturing? Meld je vandaag nog een voor een groepsconsult. Je zal door een groepsconsult ervaring met veel nieuwe bewustwording weer kunnen verbinden met je hond. 

Geef een reactie