Nieuws

SAMENWERKEN MET JE HOND

Samenwerken met je hond

Vandaag had ik weer een  hele gemotiveerde groep hondeneigenaren. Hoe kun je het beste samenwerken met je hond? De eigenaren waren klaar om  aan zichzelf en de relatie met hun hond te werken volgens de Leidy-Methode. De helft kwam van België en de andere helft had een thuis wedstrijd.

De kracht van mijn manier van coachen, is dat ik iedereen haarfijn kan aanvoelen en iedereen direct met de billen bloot kan krijgen. Alle maskers gaan af en uiteraard kan dit door de veiligheid die er wordt gecreëerd. Ga maar eens even aan een paar onbekende vertellen dat jouw hond je kind heeft gebeten, de buurman, dat de politie bij je aan de deur stond en ga zo maar door. Sterker nog, het gaat al heel snel niet meer over het gedrag van de hond, maar over henzelf. Wat ik in één groepsconsult over een deelnemer te weten kom is ontzettend bijzonder.

Gaande de persoonlijke verhalen wordt iedereen in de groep steeds meer open. Zo open dat er altijd emotionele ontlading komt. Je beseft je ineens dat je niet de enige bent die is vastgelopen met zichzelf en hond. Iedereen wordt altijd met liefde opgevangen en steunt elkaar. Moet dit? Nee, dit ontstaat door de trillingen die er vrij komen.’

KWETSBAARHEID IS JE KRACHT

Nu kun je denken, maar jij als hondencoach hebt lekker makkelijk praten. Absoluut niet! Oké, ik praat makkelijk, maar ook ik ga met de billen bloot en spring iedere werkdag in het diepe. Ieder groepsconsult deel ook ik waar ik in mijn leven sta. Ineens verneem je een Leidy in privé. Dit maakt dat ook ik mij kwetsbaar dien op te stellen. Ik deel alle kennis die ik in mij heb en de groep op dat moment nodig heeft. Als je mij wil leren kennen, ontmoet mij dan eens tijdens mijn werk. Zo heerlijk dat ik een leven heb waarin ik geen maskers meer op hoef. Ik wil voelen en leven.

Mijn intentie is om mensen wakker te schudden en te staan in hunzelf in plaats van buiten henzelf. Wanneer ze dit kunnen, kunnen ze connecten met hun zielspiegel, hun hond. Samenwerken met je hond wordt weer fijn.

In deze video een kleine impressie. Ik zie nu pas hoe vaak er ja geknikt wordt en hoeveel emoties er vrij komen.

Als je energie begrijpt, dan kun je ermee werken en dat heb ik deze hondeneigenaren mogen leren tijdens een groepsconsult. De video zal nog volgen.

Mijn naam is Leidy Zijlstra en ik coach de eigenaar achter de hond. Wil jij een optimale verbinding met jezelf en hond en wil je een boost voor je persoonlijke ontwikkeling? Meld je vandaag dan nog aan!

????????, ???????? ???????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????????????????

 

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/261985698443419/

Geef een reactie