Nieuws

LIFE COACH LEIDY HALSBAND EN RIEM

Life coach Leidy halsband

De Life coach Leidy halsband en riem zorgen voor een goede basis.

Waarom is een goede halsband en riem zo belangrijk?

Deze lederen halsbanden zijn met zorg gemaakt, waarbij de nadruk voor mij ligt op materiaal wat lang mee kan en niet breekbaar is. Een goede wandeling begint per slot van rekening bij een goede halsband en riem. Ik heb daarom iets laten ontwerpen waar ik mijn honden ook graag mee zou willen uitlaten en ik aan de wensen van de klanten gehoor kan geven. Ik heb te vaak gehoord van hondeneigenaren dat de halsband stuk ging en van de nek afglijdt, omdat hun hond uitviel en trok. Dat kan niet de bedoeling zijn. Dit kan natuurlijk met de kwaliteit te maken te hebben, maar ook met de angst dat de halsband te strak om de hals van de hond zit en dat die vervolgens dus te lost wordt gedaan. Een product moet je het vertrouwen geven.

Uiteraard  zorgt de Leidy-methode ervoor dat je hond niet meer uitvalt of trekt, maar als dit wel het geval is, is het dus belangrijk dat je kunt vertrouwen op je halsband en riem. De halsbanden zijn van zeer goede kwaliteit, stoer, degelijk en mooi! Ik liep er altijd tegenaan dat een halsband vaak te druk is of met veel kleur. Ik wil graag rust uitstralen.

Mijn voorkeur gaat uit naar een halsband, omdat je dan beter kunt connecten met je hond. Een tuigje kan een hond feller laten worden, omdat terugtrekken geen rust biedt en een hond sterk blijft en al helemaal bij zijn torso. Met een Life coach Leidy halsband kun je de hond beter begeleiden en rustig krijgen. Ze zijn vrij breed, omdat ik niet wil dat het de strot dicht drukt. Dit gebeurt wanneer ze uitvallen of in de riem gaan hangen.

Ik wens iedereen super veel wandelplezier en als ik je kan helpen! Contacteer gerust of stuur rechtstreek een mail naar info@lifecoachleidy.nl

Waarom nog jaren in strijd zijn met je hond als je weet dat het anders kan? Ik kom jou, die dit leest, graag verder helpen.

Geef een reactie