Nieuws

MIJN ERVARING MET LIFE COACH LEIDY

Ervaing Life coach Leidy
ERVARING MET LIFE COACH LEIDY 
Vorig jaar begon ik mij steeds slechter in mijn vel te voelen en het ging van kwaad tot erger. Op social media volg ik e​​en meisje die tijdens haar depressie een hond kreeg en haar hond hielp haar uit de depressie. Dat had mij aan het denken gezet, van mijn werkgever mocht de hond mee naar het kantoor en ik besloot dat het tijd was voor een hond. Na lang wachten was het zo ver, ik mocht Elynn, een Duitse Pinscher, ophalen bij de fokker toen ze 16 weekjes oud was. Precies vandaag, 15 oktober, is ze alweer 5 maandjes.
Richting onbekende mensen toonde Elynn onwijs fel gedrag en bekende mensen mochten niet te dicht bij mij in de buurt komen of aanraken want dan begon ze te grommen, tanden laten zien en happen. Hierdoor schoot ik meteen in oude gedachtepatronen die ik absoluut niet meer wilde hebben, want die zijn eng en gevaarlijk! Een vriendin van mijn moeder heeft me lang geleden getipt om Leidy te volgen. Ik kende Leidy en haar methodiek al voordat ik Elynn kende. Het was dus een no-brainer dat ik een groepsconsult had geboekt. Maar nadat er nare en ongewenste incidenten hebben plaatsgevonden heb ik een nood-mail gestuurd naar Leidy. Dit met het verzoek om de groeps- naar een privéconsult om te boeken want ik wil Elynn echt niet kwijt!
LEIDY KWAM DIRECT IN ACTIE
Leidy kwam DIRECT in actie en liet er geen gras overheen groeien. Ze belde me en de volgende dag stond ze al bij mij op het kantoor.  Leidy liet mij zien dat Elynn een vlijmscherpe dame is en dat ze mij laat zien waar ik sta in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo dus ook waar ik aan moet werken. Dit zie ik nu pas doordat Leidy to the point is en zegt waar het op staat. Ja, dat is confronterend en pijnlijk. Het is voor mij onnatuurlijk om bij een ‘vreemd’ iemand me kwetsbaar op te stellen en het masker af te zetten. Echter, is dit zeer nodig om tot de kern te kunnen komen. Om vervolgens weer te kunnen bouwen, groeien en me te kunnen verbinden met mijn prachtige pup. Met een paar sessies zijn mijn emotionele blokkades natuurlijk niet opgeheven, maar het biedt mij wel inzichten waardoor ik de juiste sturing kan geven aan Elynn.
MIJN EERSTE HOND
Elynn is mijn eerste hond en ik wil alles meteen goed doen (iets met controle). In mijn hoofd bestond geen ruimte voor fouten, maar fouten helpen je om te groeien! Leidy heeft mij het waardevolle advies meegegeven ‘Vertrouw het proces’. Door te vertrouwen op het proces leer ik te vertrouwen op mezelf en mijn handelen. Ik hoef dan niet meer terug te vallen op alle lijstjes die ik in mijn telefoon heb staan. Er is nog veel werk aan de winkel maar dat is niet erg, want Leidy heeft mij richtlijnen en kaders gegeven om gericht te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling want opgeven is geen optie.
Mijn ervaring met Life coach Leidy is goed geweest. Leidy is een mooi mens die pragmatisch is, ze denkt meteen in oplossingen en niet in beperkingen. Zo mag ik haar hondenbuggy lenen zodat we lange boswandelingen kunnen maken zonder de puppypootjes teveel te belasten.
Leidy heeft er alles voor over om mensen dusdanig te coachen, zodat zij de juiste sturing kunnen geven aan hun hond. Life coach Leidy is zeker een waardevolle investering voor mezelf en voor mijn harige kind.
Veel liefs,
Daan

Geef een reactie