Nieuws

BOEK: HELP een puppy!

Boek-HELP-een-puppy-life-coach-leidy-
HELP een puppy!

We vinden allemaal een puppy leuk, totdat ze gaan puberen en gedragingen vertonen waardoor we in strijd met ze raken. Een onbegrepen hond trekt vaak aan het kortste eind. Het gevolg dat de hond wordt herplaatst en er een nieuwe voor terugkomt. Ik vind het belangrijk dat hondeneigenaren inzien dat een puppy meer is dan het probleem. Het zegt namelijk heel veel over de eigenaar. Waar kan de eigenaar nog groeien? Wat heeft de pup te vertellen? Wat triggert de pup in jou? Het boek HELP een puppy zal je alle inzichten en tools volgens de Leidy-methode gaan geven.

Het opvoeden van een hond is net zoals het opvoeden van een kind. Ook al heb je de beste intenties en ben je een ervaren hondeneigenaar, zolang wat je doet en wat is aangeleerd niet aansluit bij je hond of kind, zal je als snel tegenover elkaar komen te staan. Een belangrijk nuance om hier te maken is dat bij dieren interne communicatie van belang is en bij kinderen externe communicatie. Om dus goed met dieren te communiceren is het van belang dat je naar binnen gaat keren. Je binnenwereld is de plek waar interne communicatie plaatsvindt en waar dieren dus een radar voor hebben. Dieren zijn enorm goede spiegels voor ons als mens en hebben ons daarom ook veel te leren. Interne communicatie is gebaseerd op de taal van de energie en wanneer je deze begrijpt zul je de optimale relatie met je hond aan kunnen gaan.

Dit boek gaat je voorbereiden op de komst van een puppy en je helpen op het juiste spoor ermee te blijven!

Wil je meer lezen over de Leidy-methode? Want hoe is de Leidy-methode ontstaan? Hoe pas je deze zelf toe? Hoe werkt het brein en hoe reageert een hond daarop? Dat staat allemaal in het boek In verbinding met je hond.

Via de deze link kun je het boek HELP een puppy! bestellen.

Geef een reactie