Nieuws

LIFE COACH LEIDY BIJ KOFFIETIJD

LIFE COACH LEIDY ZIJLSTRA BIJ KOFFIETIJD

Life coach Leidy bij koffietijd. Een droom die is uitgekomen! Afgelopen donderdag 26 november 2020 was het dus echt zover. Ik wil al twee jaar in het praatprogramma van Koffietijd komen en na een mail waren ze heel enthousiast en werd ik uitgenodigd mijn nieuwe boek HELP een puppy! te bespreken en de Leidy-methode. De tijd vloog voorbij, maar het was toch zeker ruim 10 minuten. Ik noem mezelf onder andere Life coach Leidy en dat is met name, omdat ik het leven omarm en alles wat daarbij komt kijken en een periode in het leven van mensen met hun hond ben. 

Tijdens deze live tv uitzending mocht ik mezelf en methodiek dus weer op een bijzondere een mooie manier zichtbaar maken. Ik heb veel leuke reacties gehad waarvan de meestvoorkomende: ‘Life coach Leidy, wat was je relaxed zeg!’ was. Blij dat ik in iedereen zijn woonkamer fijn en rustig binnenkwam.

VIJFDE LIVE TV UITZENIDNG

Koffietijd is met recht van de 5 live televisie uitzendingen de eerste waar ik geheel mezelf was. Bij sommige andere live televisie uitzendingen was ik vaak nog gespannen, zenuwachtig en onzeker. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf niet echt kon laten zien en vanuit emotie kon reageren. Inmiddels ben ik zo hard bezig met mijn zelfontwikkeling dat ik steeds beter tijdens zulke momenten mezelf kan laten zien en vooral kan blijven. Ik zat er voorheen vaak met het idee dat duizenden mensen je zien en wat van je kunnen vinden, maar die gedachte heb ik niet meer. Er stonden best wat mensen om mij heen en we hadden met een levend wezentje te maken, ondanks alle prikkels kon ik mij goed focussen op het gesprek met Loretta Schrijver.

Nu de hoofdvraag: Waar is de uitzending van Koffietijd terug te zien? Aanstaande woensdag 2 december om 10.00 zal ik mijn item op mijn Facebook-pagina zetten en kunnen jullie deze dus terugkijken. Wil je niet langer wachten? Dan kun je de uitzending terugzien via RTLXL en Videoland. Hier dien je een abonnement voor af te sluiten. Wil je wat backstage beelden zien? Ik heb een kleine mini vlog gemaakt, zodat je wat meer indruk krijgt. Klik op de foto en bekijk de video op mijn Youtube-Kanaal. Like de video en abonneer je gerust.

Werk je voor tv en wil je een leuk item tot stand brengen? Neem dan gerust contact met mij op.

Geef een reactie