Persoonlijke ervaringen

Privé balanssessie – Rottweiler

MEGA TRANSFORMATIE, VAN AGRESSIEVE ROTTWEILERS NAAR VOLGZAME HONDEN

”Leidy,

Vandaag kwam je eindelijk langs. We hebben twee Rottweilers. Diesel een teefje van 6 en Macho een reutje van bijna 4. Ze hebben beide de puppycurcus gevolgd en de opvolgende cursus, maar Macho is een apart gevalletje. Zodra hij zijn lijn om krijgt is hij een hele andere hond. Hij is de baas in de wijk en dat laat hij merken. Binnen is hij een schatje.
Ik weet dat ik verkeerd met ze omga zodra we buiten stappen, maar ik had de handvatten nodig om dat te veranderen. Nu die heb ik zeker gekregen.

Het was erg spannend maar het is zoooo goed gegaan. Leidy heeft me geleerd hoe ik met Macho moet gaan werken en dat ik bepaal waar en hoe we lopen. Ze heeft mij goed gerust gesteld en duidelijk gemaakt dat ik het gewoon kan. Zelfverzekerd met de boobies vooruit en gaan.

Geen hardhandige hand, geen stemverheffing en toch alles voor elkaar krijgen bij je hond.
Leidy, dank je wel voor je hulp. En we gaan dit zeker zo voortzetten. Moet denk ik vanaf nu naar de sportschool”

Geef een reactie