Berichten

HSP MAGAZINE LEIDY ZIJLSTRA

Daar waar ik vroeger niet zichtbaar wilde zijn en het liefst van de aardbodem wilde verdwijnen, maak ik mezelf nu graag zichtbaar. Al dit om mensen in verbinding met zichzelf en hun trouwe viervoeter te brengen. Ik neem deze taak zeer serieus, want iedere sessie ervaar ik hoe belangrijk het is dat honden worden begrepen en eigenaren worden gezien.

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik al in meerdere magazines heb gestaan. De magazines waar ik in heb gestaan zijn wel bewuste samenwerkingen. Het is voor mij van belang dat het magazine persoonlijke ontwikkeling centraal heeft staan en er echte verhalen worden gedeeld. Dit waren voor mij onder andere de Linda, Grazia, Vriendin en Psychologie magazine.

Sinds vandaag staat er een mooi, open en kwetsbaar interview in het prachtige HSP magazine. Dit is een magazine die zich geheel richt op mensen die hooggevoelig zijn, zodat deze mensen, maar ook hun naasten leren hiermee om te gaan.

Het HSP magazine is een kwartaalblad over hoogsensitiviteit en ieder seizoen wordt er dus een magazine uitgebracht en hoe toepasselijk. Mijn favoriete seizoenen zijn de herfst en de winter. Ja beste mensen, deze Colombiaanse mensen bestaan ook. Ik ben dol op de warme kleuren,  de bladeren die loslaten en de natuur die zichtbaar transformeert.

Ik heel trots op dit interview, want voor het eerst staat mijn hooggevoeligheid centraal en dit is hetgeen waar heel mijn werkwijze op berust. Ik hoop met recht dat het mensen erkenning geeft en in beweging zet. Hetgeen honden ook in een mensenleven doen.

Klik op de foto om het magazine te lezen.

Geef een reactie