Berichten, Nieuws

Hoge bomen vangen veel wind

Hoge bomen vangen veel wind

Heel even getwijfeld of ik hier wel een stuk over zou schrijven en delen of niet, maar ik ga het wel doen en wil mensen hiermee aan het denken zetten.

Het is inmiddels wel bekend, dat ik met mijn naam en methode niet ongezien wil blijven. Wanneer je succesvol bent en goede resultaten boekt en mensen NIET weten hoe je dat geen doet, komen er natuurlijk altijd negatieve en jaloerse mensen om de hoek kijken. De zogeheten ‘haters’ en ‘niets zeggende praters.’ Zij die je naar beneden willen halen en je graag zien breken.

Als jij dat bent, dan zal ik je gelijk laten weten wat ik daar van vind. Ik blijf dicht bij mezelf, want terug haten zit niet in mijn systeem. Authenticiteit staat geheel centraal. Het kost mij overigens bakken vol energie als ik zo terug zou communiceren. Die energie spendeer ik compleet aan mijn lieve honden, fijne naasten, het werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en in het coachen van mijn klanten met hun honden.

“Lieve jij,

Jij die jaloers is, denkt dat ik Cesar Millan wil zijn, vind dat het onverantwoord is dat ik dit werk doe, omdat ik niet kan zeggen; “Ik ben geschoold voor dit beroep en heb een papiertje gehaald” en die het niet kan hebben dat ik resultaat boek! Ik vind het jammer voor jezelf dat je zoveel haat naar boven weet te halen om nare uitingen over mij te doen. Gebaseerd op onwaarheden. Nogal “bijzonder” dat je zoveel voldoening eruit kan halen om dingen te verzinnen, vol afgunst over mij te spreken en al dat zonder OOIT mij persoonlijk te hebben gesproken en daadwerkelijk te hebben gezien hoe ik met de eigenaren aan de slag ga.

Het is jouw ongenoegen wat je projecteert op mijn werk en als persoon zijnde, dat jij je daar goed bij voelt zegt natuurlijk onwijs veel over jou. In plaats van je energie te steken in het jezelf voeden met haat, kan je die energie ook insteken om op jouw manier, jouw methode te creëren. En te zorgen dat je op jouw manier succes boekt! Ik ben de laatste die daar wat van zal vinden. Ik wens je juist heel veel succes! Want iemand die iets voor zijn medemens kan betekenen, is een mooi aandeel op deze aardkloot. Maar goed, jij voelt je er fijner bij om dingen de wereld rond te verspreiden, jaloers te blijven, aannames te doen en dat nog steeds zonder mij OOIT te hebben gezien en laat staan persoonlijk te hebben gesproken, wauw! Vind je dat ook niet apart? Eigenlijk erg sneu voor jezelf en zelfontwikkeling, want wie negatief in het leven staat bereikt daar helemaal niks mee! Ik heb jaren negatief in het leven gestaan, mega vermoeiend. Depressies en anorexia. Ik werd er niet zo’n fijn persoon van. Alle mensen die ik met mijn begin 30kg zag, waren lelijk en dik in mijn ogen. Enfin, weet je wat er daadwerkelijk achter die gedachte zat? “Ik ben niet tevreden met mezelf en baal ervan dat al die mensen WEL een leven hebben en tevreden zijn met zichzelf en “normaal” met eten kunnen omgaan. En ik? Ik doe niets anders dan mezelf kapot maken” Als jij die mij haat en niet kent en dit leest, wees dan eens eerlijk naar jezelf! Ik hoef en ga hierin niet invullen. Dingen interpreteren zonder zeker te weten is niet hoe ik communiceer.

Enfin, ik ben blij dat je even de moeite hebt genomen dit te lezen en misschien nu WEL het besef gaat krijgen van waar je daadwerkelijk mee bezig bent. Ik heb er heel hard voor gewerkt om te komen waar ik nu sta en nog moet ik blijven werken voor mijn dromen en doelen. Super leuk overigens! Weet wel dat je mij wel ontzettend helpt in mijn ontwikkeling en met mijn werk om nog sterker, meer zelfbewuster en groter te worden. Je zal van mij nooit een gewenste reactie krijgen, mede niet omdat ik jou niet op die wijze wil voeden! Ik bedoel leuk vind je mij toch al niet en dat hoeft ook niet hoor, ik ben geen wereld-mensen-entertainer. Ik geef jou liever inzichten, zodat ook jij in jouw leven gaat ervaren waar het omdraait in het leven; Je medemens wat gunnen, zelfreflectie, open staan voor nieuwe dingen en bovenal jezelf lief hebben. Ik bestrijd haat met liefde en sta nou eenmaal na jaren negativiteit enorm positief in het leven. Als jij daar nog niet staat, snap ik oprecht dat dat je totaal tegen het hoofd stoot, maar als ervaringsdeskundige kan ik je zeggen; Het levert helemaal niks op! Behalve jezelf voeden met nog meer negativiteit en je weerhouden van jouw eigen fijne gecreëerde leven.

Weet je wat de sleutel tot succes is? Je door niemand te laten vertellen dat je niet goed bent, iets niet kunt en door heel erg te geloven in je eigen kunnen. Door keihard te vallen en weer op te staan. Door vanuit je hart te leven en niet te veranderen omdat anderen dingen anders willen zien. Door heel hard aan jezelf te werken en door iedere dag te willen leren en daardoor een betere versie van jezelf kan worden. En weet je waarom juist dit plaatje? Omdat toen ik 16 was, dit meisje was. Ik hoopte dat ook ik een plek zou krijgen op de wereld en nu met 25 jaar heb ik die en daar ben ik trots op! Voor jou; Werk ook aan jouw eigen doelen en dromen, het leven is tekort om jezelf niet lief te hebben.

Dag lieve jij.”

Geef een reactie