Berichten, Nieuws

Opnames Kro-Ncrv De Wandeling

Opnames KRO de wandeling

Opnames voor het nieuwe seizoen voor Kro-Ncrv De Wandeling

Mijn happy gen is na jaren strijd weer terug en actief

De opnames voor het nieuwe seizoen voor Kro-Ncrv De Wandeling zitten erop. Het was een draaidag van 6 uur, waarvan een uurtje pauze waar we hebben genoten van een lekkere lunch. Hier een kleine impressie! Het was een geweldig stel heren, waar ik lekker mezelf bij kon zijn. Ook al waren de onderwerpen pittig, er was genoeg ruimte voor humor. Het stukje opnemen voor mijn pagina deed nog het langst ook! ?

Ik vond het fijn hier aandeel te hebben kunnen nemen, omdat dit absoluut een ‘authenticiteit’ TV programma is. Niks werd in in scene gezet en ik werd nergens toe gedwongen. Als ik iets niet wilde vertellen, omdat het toch niet fijn voelde naderhand, werd dat gerespecteerd. Ik heb één heel kwetsbaar moment ervaren, iets wat eigenlijk maar weinig mensen weten en ik nog nooit online of ergens heb gedeeld! Wil je weten wat? En wat nog meer? En waarom mijn hond Rayo de aanleiding was voor mijn Anorexia-Nervosa herstel? En ik nu dit werk doe? Kijk dan in september naar mijn interview en levensverhaal in de Kro-Ncrv De Wandeling.

Geef een reactie