Berichten, Nieuws

Pittig

Pittig

Binnen komen bij deze kanjers was absoluut niet fijn, maar onwijs intimiderend!

Boeddha de American Stafford van 2 jaar, die sprong zo hoog tot je gezicht, klemde zijn poten om je heen, nipte en gooide alsmaar zijn lichaam tegen je aan. Je kon eigenlijk nergens gaan of staan of daar was Boeddha! Daarbij zag je hoe hoog hij in zijn energie zat en alleen maar hijgde, te bedenken dat er nog niks was gebeurd, maar bezoek ontvangen was voor hun alle een moment van veel stress. Ik begreep precies hoe deze leergierige lieve eigenaren zich voelde, want één van mijn kanjers heeft ook bezoek niet geduld en nipte etc.

Deze kanjers kregen veel te veel ruimte en hadden hun eigenaren helemaal om de vinger. Boeddha had geen eigen plek en vulde die letterlijk en figuurlijk op. Als hem iets niet zinde, werd hij “boos” en reageerde zijn frustratie op hen af.

Dit zijn we direct aan gaan pakken. Het fysieke contact en schreeuwen, werden vervangen voor geen fysieke contact (dus niet met de handen) en voor stille energie. En het verschil was duidelijk zichtbaar. Na dit aan te hebben gepakt gingen we naar buiten en daar was het een hele felle kerel!

MAAR, naast deze gedragingen is dit echt een happy ei eerste klas! Alleen omdat hij zoveel ruimte kreeg, voelde hij zich genoodzaakt dat op te vullen, raakte zijn eigenaren gefrustreerd, onzeker en wanhopig. Ze wisten na vele cursussen niet meer wat te doen en toen ze mijn filmpjes zagen, waren ze om!

Yvonne heeft zooooo hard aan zichzelf gewerkt! Het resultaat is grootst.

Zoals altijd ben ik blij dat ik mensen met zekerheid achter laat met de juiste tools, waardoor ze na 1 komst van mij weer verder kunnen!

Geef een reactie