Berichten, Nieuws

Lieve Sky

Lieve Sky

Vandaag was het zover en ging ik jou ontmoeten. Ik zag daar opvallend onwijs naar uit, want sinds 2 jaar ben ik eruit dat ik een 3de hond erbij wil (na vandaag zeker) en dan wil ik een Weimaraner of/en een Rhodisian Ridgeback.

Ik kwam bij jou binnen en jouw lieve eigenaren waren onwijs zenuwachtig! Het was ook het aller eerste wat ze mij zeiden. Dit spiegelde jij haarfijn. Je blafte hard, gromde en als het je teveel werd dan nipte je mensen die binnen kwamen. Maar hee, jij wist nog niet dat ik voor hun kwam om te zorgen dat ze jou zouden gaan begrijpen! En jij wist ook niet dat ik totaal niet onder de indruk was van jouw gedrag. Ik kwam binnen en je werd stil en kwam even snuffelen.

Ik wist vanaf de eerste sec. waar het niet helemaal lekker ging. Ik doe namelijk alles op gevoel. Je had door dat ik jou heel zacht en vol zelfvertrouwen benarde en begeleiden. Je reageerde overal op! Bedankt voor jouw vertrouwen in mij.

Maar dat het mij binnen en buiten lukte, vond ik niet het belangrijkste. Ik vind het veel belangrijker dat jouw lieve eigenaren jou gingen/gaan begrijpen!

Je hebt het ervaren, ze hebben KEIHARD aan henzelf gewerkt! Daar waar ze jou aan de riem deden als er mensen kwamen en je de vloer al flink stuk had gekrast, deden ze dat zonder! Er waren ineens 6 mensen in huis en je stopte met fixeren, blaffen, grommen, opspringen en pogingen tot nippen. Je bleef lekker op je plek! Ze gaven jou duidelijkheid, vertrouwen en gebruikten niet meer hun stem, maar hun lichaamstaal en energie. Ik genoot ervan dat je zo chill werd! Nog nooit hadden ze jou zo meegemaakt!

Ik heb ervoor gezorgd dat jij nu 2 zelfbewuste eigenaren binnen en aan de riem hebt! Blijf hun maar veel spiegelen, daar leren zij van! Het gaat ze lukken en ze hebben er weer vertrouwen in.

Bedankt voor de fijne samenwerking mooie slimme dame.

Geef een reactie