Berichten, Nieuws

Achter de schermen promo video

Promo opname lifecoachLeidy

Behind the scenes

 

WAUW! Wat een onwijs gave dag heb ik gehad! En met vol enthousiasme deel ik waarom.

Vandaag had ik mijn foto en videoshoot voor mijn bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs. Hier waren hondeneigenaren bij aanwezig die een consult bij mij hebben gehad, dierbare vrienden en kennissen die ook met hun honden kwamen. Ik stond werkelijk waar versteld toen ik de gecoachte hondeneigenaren zag. Daar waar ik op consult nog mee had gemaakt hoe enorm ze trokken en staakte door te lopen, volgde de honden hun keurig! En dat te bedenken dat we met zo’n 12 honden waren en er heel veel prikkels waren en iedereen aan het begin toch wat gespannen was.

Ik voelde mij trots, trots dat mijn eigen ontwikkelde methode werkt en dat door de disbalans die ik met mijn honden heb gehad!

Het was gaaf om met eigen ogen te hebben gezien, 2 maanden na mijn komst, dat eigenaren door hebben gezet. Genoten van de verhalen met zoveel zelfreflectie. Om wat te noemen; ”Wanneer mijn hond weer zo trekt, dan sta ik stil denk ik aan wat ik heb geleerd van jou en pak ik het weer op! Ik durf nu meer, denk minder en voel nu. Mijn hond reageert hier goed op! De frustratie is er niet meer.”

Erg dankbaar dat iedereen bereid was zelfs vrij te vragen, oppas te regelen en van ver te komen, om mij te helpen bij mijn promo video shoot! Ik heb met hen erg genoten van deze dag en heel veel geleerd, want met zo’n 8-12 honden wandelen, waarvan ook onbekende, vergt ontzettend veel zelfbewustwording! En dat zonder externe hulpmiddelen, want een halsband was meer dan voldoende en dat bleek maar weer. Het was voor mij de eerste keer met dat aantal. Het was een mooie ervaring.

Geniet mee van onze mooie dag en houdt mijn pagina in de gaten, want binnenkort komt mijn promo video online!

Geef een reactie