Berichten, Nieuws

Oude honden pikken ook energie op

Disbalans
? DE ALLER OUDSTE HOND OP CONSULT ?

Maak kennis met Bertje van 12 jaar. Bertje, is de oudste hond die ik heb mogen helpen en ik zou willen dat meer eigenaren, zoals Anita, inzien dat ook een hond nooit te oud is om te leren of beter gezegd de eigenaar ?.

Bertje, is een erfenis van de ouders van Anita. Bertje heeft veel emotionele waarde en Anita kon er niet mee leven dat Bertje zoveel stress aan de riem ervaarde. De stress van Bertje uiten zich anders dan jullie veelal zien. Bertje, hoefde maar de riem te zien en hij reageerde al de spanning van Anita erop af. Dit hield hij minuten vol. Ook trok hij altijd.

Het was weer een fantastisch consult, want als ik de riem pakte en de halsband omdeed, dan deed Bertje helemaal niets! Hij voelde de zwakke energie van Anita.

Ik heb Anita heel hard aan het werk gezet en het was zo mooi om te zien hoe Bertje ook bij haar rust aan de riem vond en katten in rust kon passeren.

Anita, wat ben ik blij dat jij hebt ingezien dat ook oude hondjes recht hebben op ontspannen wandelingen. Bertje, die boft met jou en jij met zo’n lieve scherpe spiegel! Hij kan nog gerust 16 jaar worden en hoe fijn, dat hij door jou dat nu nog jaren kan meemaken. Je bent een topper!

Veel wandel plezier samen.

https://lifecoachleidy.com/2018/10/15/balans-sessie-anita-met-bertje/

Geef een reactie