Berichten, Nieuws

Ga voor je dromen en doelen

Leidy methode
Ik hoor het mezelf nog zeggen; ”Pap, ik wil voor mijn 25tigste uit mijn WAJONG-uitkering en hersteld zijn van mijn rot anorexia.” Dit was mijn mindset toen ik wist dat ik echt eens de verantwoordelijkheid moest nemen voor mijn leven. Ik ben 3 jaar fanatiek aan mijn eigen gedrag en oud zeer gaan werken en koos voor het leven. Mijn vader zag mij groeien in mijn herstel en gaf groenlicht en samen schreven we mijn bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs op 1 januari 2017 in bij de KVK. Van de één op de andere dag heb ik alles stop gezet en ben ik volledig voor mijn bedrijf gegaan. Mijn laatste gesprek bij het UWV; ”U kunt altijd nog op ons terugvallen.” Waarop ik zei; ”Jullie gaan mij nooit meer terug zien! Ik heb eindelijk een leven met doelen en dromen en daar ga ik voor.” Ik sprong letterlijk in het diepe, want wie gaf mij de garantie dat wat ik wilde uitwerken en wat ik bij mensen en dieren kan bekend zou worden? Wie garandeerde mij dat mensen wat van mijn methode moesten hebben? NIEMAND gaf mij die garantie. Maar ik kan je vertellen, als je 9 jaar je leven hebt verpest en dus hebt stil gestaan, dan wil je niet meer in beperkingen leven, maar echt leven! Ik geloofde in mijn eigen kunnen.

De dag dat ik met haters te maken kreeg, die ken ik ook en ik zal ze vast nog hebben, maar wat hebben die mij sterk gemaakt! Deze beelden geven eigenlijk weer wat ik eigenlijk voor mijn zichtbaarheid heb gedaan. Ik heb met veel verschillende honden gewerkt. Om van ze te leren, want op een gegeven moment moest ik meer spiegels hebben dan enkel mijn 2 kanjers. Ik heb gewerkt met honden die trokken en uitviellen bij hun eigenaren, maar die dat niet bij mij deden. Wanneer mensen zeggen, dat wat ik doe niet werkt of maar tijdelijk is, dan verdedig ik mezelf geen eens meer. Alle honden waar ik mee werk laten mij zien dat wat ik doe werkt en hun goed doet.

Ik ben de honden voordat ik mezelf zichtbaar maak onwijs dankbaar! Door mijn hondenleraren, ben ik zeker geworden van mezelf. Te bedenken dat ik vroeger heel onzeker was en niet gezien wilde worden. Ik heb ik iets op de kaart gezet wat er nog niet was, want ik heb het niet gekopieerd. Ik weet dat er veel mensen zijn die met honden willen werken. Neem van mij aan, ga ervoor en ontdek wat jouw kwaliteit is en maak jezelf zichtbaar! Zo ben ik ook begonnen.

Ik heb dromen, ik werk ze uit en daarna beleef ik ze! Doe waar je gelukkig van wordt.

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/293795641457529/

Geef een reactie