Berichten, Nieuws

OMRING JE MET OPRECHTE MENSEN

Weet je wat er zo ontzettend bijzonder aan de vrouw naast mij op de foto is? Alweer 11 jaar terug heeft ze me in de meest cruciale levensfase leren kennen en heeft ze zat kopzorgen om mij gehad. Zou Leidy het wel redden? Zal ze nog wel op een appje reageren?

Maar liefst 2 zelfmoordpogingen van de 3 was ze de geen die na mijn IC (intensive care) opnames zorg voor mij droeg op de kinderafdeling in het ziekenhuis. Als jong meisje van 16 die totaal de kluts kwijt was, was zij één van de eerste die dwars door me heen keek en mij wist te raken. Ik werd gezien, gehoord, begrepen en bovenal als een volwaardig mens behandeld. Ze kreeg me als enige aan het lachen en hoe? Ze kleurde buiten de lijntjes, want dat had ik nodig.

Nu jaren later, is dit uitgebloeid tot een ware en bijzondere vriendschap ????

Ik ben haar dankbaar, want ze heeft altijd in mij geloofd en maakte mijn donkere dagen van vroeger weer een beetje lichter.

Geef een reactie