Berichten, Nieuws

GROEPSCONSULTEN IN FRIESLAND

Ik wist met recht niet of ik dit jaar nog een geschikte locatie zou vinden voor een groepsconsult. Dit omdat er voor veel locaties vergunningen nodig zijn en de vakantieperiode het niet makkelijker maakt.

Gelukkig, kom ik tijdens mijn privé balans sessies door heel het land en houd ik er fijne klanten op na. Ik kan bij deze het verblijden nieuws delen dat ik gebruik mag maken van deze prachtige locatie van een klant, waar ik 2 jaar terug haar verjaardagscadeau was. Ik mocht Janet, zoals de eigenaresse heet, in verbinding brengen met haar 3 knappe Oud Duitse herder roedel. Inmiddels zijn het er 4! Naderhand, heb ik haar nog eens bezocht en hebben we altijd nog contact gehouden over de koeien ????

???? Janet met haar roedel: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1828235750837725&id=1405399819787989

Waar? Wanneer? Tijd? Kosten?

• Locatie: Friesland te Britswert
• Datum: zondag 22 september 2019
• Tijdstippen van 10.00-12.00 en 15.00-17.00
• €139.15 incl 21{052fc39a2b987c01e4f7b7c9d29beb819f6663fad7361b03c93b5b4dc6f378ce} BTW p.p met 1 hond

Waarom een groepsconsult? Niet iedere eigenaar is in het bezit van een auto of heeft een kring die ze kunnen helpen tijdens het consult of vind de stap naar een privé balans sessie te groot. Daarbij, maak ik het de Klant makkelijker doordat die geen honden hoeft te regelen en extra kan leren van de mede Deelnemers, omdat je niet de enige bent met een disbalans. Je gaat erkenning zien, delen, ervaren en aanpakken.

Als je met een hond wil verbinden, zal je eerst de verbinding met jezelf moeten maken. Alleen dan voorkom je ruis op de lijn. Wil je dat ook leren? Verhelpen dat je hond om de haverklap uitvalt en of trekt? Dan is het tijd om je eigen gedrag onder de loep te nemen.

Voordelen:

✔️ Geen eigen honden regelen
✔️ Ongedwongen sfeer
✔️ Extra spiegels
✔️ Leren van elkaar
✔️ Weer op het goede spoor komen
✔️ Klein groepje van 4
✔️ Gecoacht worden door Life coach Leidy
✔️ Met voldoende kennis en handvaten weer voldaan naar huis gaan.

Aanmelden: https://lifecoachleidy.com/groepsconsult-booking/

Geef een reactie