Berichten, Nieuws

NOG MAAR 4 MAANDJES

Nog maar 4 maandjes en dan is het zover en zal ik mijn eenmalige, dus unieke live THEATERSHOW ‘EENMAAL EEN HOND’ gaan geven.

Ik heb nog nooit iets gehad waar ik echt een jaar naar uitkijk en wat me dagelijks bezighoud. Een idee moet bij mij altijd uitgevoerd worden.

Over 2 maanden zal er een oproep uitgaan, want ik wil natuurlijk op het podium laten zien hoe ik eigenaren coach. Om ervoor te zorgen dat hun honden volgen en dus niet meer trekken en uitvallen.

Zoals jullie in de balans sessie video’s altijd horen, gebruik ik altijd pakkende epic film muziek. Op die manier neem ik jullie gevoelsmatig nog meer mee naar hoe het consult was. Deze avond staat mijn favoriete muziekgenre dus ook centraal.

Deze foto laat eigenlijk ook zien waar het omdraait met je honden, focus en verbinden. Ik had niet door dat Rayo en Vida naar me keken, vandaar ik hem zo mooi vind.

Ik wilde eerst alleen op het podium zichtbaar zijn, maar zal naderhand mezelf ook face tot face laten zien om mijn boek te signeren en even echt contact te maken. Door bijv. een warme glimlach, een fotomoment, een knuffel of een hi-5.

Ik zie ernaar uit!

????

Tickets zijn te reserveren via: https://getaticket.nl/figi/bestellen/s17061

Geef een reactie