Berichten, Nieuws

Een groepsconsult van max. 4 personen (niet binnen 1 gezin) met ieder 1 hond, is voor de mensen die geen honden kunnen regelen tijdens een privé consult, die al verder in hun zelf bewustwordingsproces zijn en waarvan de uitingen van de hond (de disbalans) niet te extreem zijn. Je kunt je maar voor 1 groepsconsult aanmelden.

Lifecoachleidy verdeelt haar aandacht over een groepje van slechts 4, waardoor ze voldoende aandacht voor iedereen heeft. Een voordeel van een groepsconsult is dat je van elkaar kunt leren, omdat je jezelf terugziet in anderen en ook betrokken bent bij hun proces.

Je zult 2 uur met zijn allen aan de slag gaan en zal ook individueel door Lifecoachleidy worden begeleid. Ze zal iedereen coachen, ervoor zorgen dat de obstakels aan de riem onder de loep worden genomen en je de juiste tools meekrijgt om hiermee aan de slag te gaan. Doordat je gespiegeld bent, zul je naderhand volgens de ‘Leidy-methode” weer op het goede spoor verder aan de relatie met je hond kunnen werken.

Heb je een grote disbalans aan de riem, dan adviseren we altijd om een privé balans sessie met volle 1 op 1 aandacht te kiezen, aangezien dit meer aandacht en inspanning vergt.

De tarieven, data en tijdstippen staan in de agenda weergeven met een geel blokje. Leidy, zal iedere 2 a 3 maanden van provincie wisselen. Deze 2 maanden zijn de groepsconsulten in Brabant.

Alvast veel leerplezier gewenst.

Team Life coach Leidy

Hoe in te plannen?

Stap 1. Klik in het menu op ‘Boek een sessie’
Stap 2. Selecteer de gewenste dienst
Stap 3. Kies de optie
Stap 4. Kies een datum (is dik en of geel gemarkeerd)
Stap 5. Kies het tijdstip en dan spreekt de rest voor zich

Geef een reactie